Sådan blacklist Bcm43xx

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

På nogle maskiner er der en løsning, så du ikke behøver at forklare driveren. Prøv at installere b43-fwcutter-pakken først via distributionskodehåndtereren. Hvis det ikke gør ' t arbejde, og følg derefter resten af ​​disse trin.

2.

Åbn et Terminal vindue og skriv 'lspci | grep Broadcom \ Corporation'. Hvis output viser sig, så ved du at du arbejder med de rigtige drivere og kort. Udgangen skal se sådan ud:

0000: 02: 0d.0 Netværkscontroller: Broadcom Corporation BCM4306 802.11b / g Wireless LAN Controller (rev 03)

Kopier driverne fra installations-cd'en til skrivebordet eller søg Google for driverne bcm43xx drivere og download dem til din hjemmemappe . Det kan tage flere forsøg, da mange websites, der er vært for driverne, ofte forsvinder, men de vil altid eksistere et eller andet sted på nettet.

4.

Åbn en terminal og skriv 'sudo gedit /etc/modprobe.d/blacklist ', og når filen åbnes, skal du tilføje nederst' blacklist bcm43xx '. Sommetider er det også en god ide at tilføje en kommentarlinje (prefaced med et # tegn), så du kan huske hvorfor du ændrede filen, hvis du nogensinde har brug for at ændre den igen i fremtiden.

5.

Kontroller dine netværksgrænsefiler ved at skrive 'cat / etc / network / interfaces'. Hvis noget kommenteres (# tegn før det), for en reas du er usikker på, skal du bruge gedit igen for at fjerne # -tegnet, så systemet vil forsøge at bruge standardnetværksadministratoren til alle driverne.

6.

Konfigurer ndiswrapper at bruge de nye drivere ved at skrive 'sudo ndiswrapper -i oem3.inf' i den mappe, hvor driverne er blevet gemt og ekstraheret, og skriv derefter 'sudo ndiswrapper -m'.

7.

Genstart af dit system, de nye drivere skal indlæses automatisk og fungere ved hjælp af din standard netværksadministrator.

Tips og advarsler

  • Du skal muligvis ændre /etc/modprobe.d/ndiswrapper filen for at læse 'alias eth1 ndiswrapper' hvor eth1 ville være navnet på din netværksinterface.
  • Mange producenter af trådløse kort forsømmer at skrive drivere til Linux eller simpelthen, fordi driveren er proprietær, Linux-distributioner kan ikke medtage dem i deres udgivelser. Et berygtende kort, Broadcom Bcm43xx kortene specifikt, er et ret stædigt kort, der normalt kun virker med nogle finagling. Blacklisting kortet, så bruger ndiswrapper (et program, der lader dig bruge Windows-drivere på Linux), er en af ​​de bedste løsninger til at få dit Broadcom-kort til at fungere.