Sådan fejlfindes problemer med netværksforbindelser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, at problemet selv har at gøre med netværksforbindelsen. For eksempel forsøger du at få adgang til en webside, og din browser holder ved med at give dig 'Siden kan ikke vises' fejl? Prøv at bruge en større søgemaskine til at komme til din oprindelige destination. Hvis det virker, er der højst sandsynligt et problem med hjemmesiden, ikke med netværksforbindelsen.

2.

Kontroller din computers fysiske forbindelse til netværket. kræver, at du kontrollerer dit datajack eller ethernet-kabel. Kontroller, hvilken port din Ethernet-kabel er tilsluttet. I mange tilfælde kan problemer med netværksforbindelser løses ved at kontrollere, om de korrekte kabler bliver brugt, eller hvis de er tilsluttet De rigtige steder. Du bør også teste din router for at sikre, at den fungerer korrekt.

3.

Find indstillingerne for netværksforbindelser i dit operativsystem, hvis det ikke er en fysisk forbindelsesproblem Hvis du bruger Windows XP, skal du gå til dit Kontrolpanel. Når du er i Kontrolpanel, skal du klikke på Netværksforbindelser og derefter klikke på Reparer. Hvis du bruger Mac OS X, skal du gå til Systemindstillinger og klikke på Netværk Vælg indbygget Ethernet-indstillingen, og klik på Konfigurer.

4.

Undersøg din firewall for at sikre, at den ikke er p genoplive dig fra at oprette forbindelse til netværket. I mange tilfælde kan dine indstillinger være for høje. Du kan også deaktivere baggrundsapplikationer, der kan køre og forhindre dig i at få adgang til netværket. I værste tilfælde kan du have virus, trojanere, adware eller spyware, der forhindrer korrekt netværksadgang.

5.

Kontakt din afdeling s eller campus teknisk support (IT ), hvis dine problemer stadig ikke er løst. Der kan være noget andet, der er forkert, der skal løses. Forhåbentlig vil de kunne fejle dit problem med netværksforbindelsen!

Det er ekstremt svært, når du forsøger at oprette forbindelse til internettet og ikke har held og lykke. Ville det ikke være rart at fejlfinding de netværksforbindelsesproblemer, du har? Ved en proces med eliminering kan du muligvis diagnosticere og rette disse almindelige internetforbindelsesproblemer. Denne artikel hjælper læserne med at fejle netværksforbindelsesproblemer.