Sådan fjernbetjening af alle dine computere eller venner computere gratis

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg www.logmein.com og opret en konto gratis. Du skal bruge en gyldig email-adresse. Vælg den første mulighed (LogMeIn Access, Management og Networking - Brug denne konto til LogMeIn Free, Pro², Hamachi², Backup eller Central.) Og udfyld de nødvendige oplysninger.

2.

Når du har en konto, skal du logge ind og besøge siden 'Mine computere'. Her kan du klikke på 'Tilføj computer' for at tilføje din nuværende computer til din liste over computere. Gør dette på alle computere, du ønsker fjernstyring.

3.

For at fjernbetjene computeren skal du blot klikke på computeren under 'Denne computer' -siden. Du skal kende administratorens login og adgangskode til den computer, som hvis de er dine computere eller venner computere, vil du have adgang til disse oplysninger. Du kan nu klikke på Fjernbetjening og følge trinene for at oprette forbindelse til deres computer. Når du tilmelder dig første gang, får du også en 14-dages gratis prøveversion af LogMeIn Pro, som har mange fordele, såsom support til filoverførsler, printerdeling, lyddeling og meget mere. Nyd!

Tips og advarsler

  • Under 'Mine computere' kan du klikke på en computers egenskaber og klikke på genvejen på skrivebordet. computer på dit skrivebord, så du kan simpelthen dobbeltklikke på den for at få adgang til den.
  • Er du computersteknisk og har folk altid beder dig om at hjælpe dem med deres computerproblemer? Her er en gratis nem måde at kunne fjernbetjene enhver computer på.