Sådan gør du dit trådløse internet hurtigere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at din bærbare computer er i et uhindret område af dit hus. Dette betyder væk fra vægge eller andre store elektroniske enheder. Vægge er normalt det største problem, da de fungerer som skjold fra din trådløse router. Det er almindeligt, at folk kan lægge deres computerborde mod vægge. Mange mennesker stiller spørgsmål som 'Hvordan gør jeg min internetforbindelse hurtigere, Hvordan laver jeg min internetadgang hurtigere, eller Hvordan gør jeg mit trådløse internet hurtigere'. Alle disse har at gøre med din trådløse signalstyrke. Linksys, Alltel, de er alle tæt på samme hastighed.

2.

Find de bedste trådløse hotspots i dit hjem Gå rundt med din bærbare computer og overvåge din trådløse forbindelses signalstyrkebjælke. Den skal maksimeres for det stærkeste signal.

3.

Placer din trådløse router på et forhøjet sted i et åbent rum. Dette vil give det maksimale dækning og øge det s range. Du vil bemærke, når du går til et bibliotek, de har normalt deres router monteret højt på en væg eller endda et loft. Dette er at opnå optimal dækning og øge trådløs signalstyrke.

4.

Køb et stærkere trådløst kort. Trådløs kortstyrke afhænger meget af hvilket mærke, år og model af bærbar computer du har. Du kan dog altid købe et bedre eftermarkedet trådløse kort. Enhver butik, der sælger et bredt udvalg af computere, har også opgraderede trådløse kort til salg. De er også tilgængelige på internettet. Dette er en af ​​de bedste måder at få hurtigere internet på.

Nogle gange kan trådløse forbindelser være langsomme og uforudsigelige. I dag bruges vi til at klikke på en side og få øjeblikkelige resultater. Når det ikke sker, kan det forlade os frustreret og forstyrret. Sandheden er, at det normalt ikke er dit trådløse netværk, der får din computer til at være langsom, men forstyrrer dit trådløse signal. Her er et par tips om, hvordan du gør dit trådløse internet hurtigere.