Sådan løser du et DSL-forbindelsesproblem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hvis du har en router, skal du afbryde Ethernet-kablet fra dataporten og tilslutte den direkte til computeren. Sluk for computeren og alt andet som DSL-modemet.

2.

Når du først har gjort det, afbryder vi først alle linjer fra telefonstikkene. Selv DSL-linjen.

3.

Blæs telefonstikket med luft og sørg for, at der ikke er støv. Tilslut DSL-linjen tilbage til stikket. (Bare DSL-linjen skal være tilsluttet, intet andet)

4.

Slå først DSL-modemet på og sørg for, at alle LED-lamper tændes. Bemærk: DATA-lampen tænder ikke, før du tænder for din computer.
Sørg for, at dit internet- og DSL-lys tændes.

5.

Når du først ser alle lys tændes, tænder din computer. Åbn din webbrowser som Firefox af internet explorer. Hvis du stadig har et forbindelsesproblem, skal du gå til start u0026 gt; RUN u0026 gt; og skriv CMD

6.

En sort boks åbnes og skriver ipconfig / alt derefter ENTER
Det vil vise mange numre.
Sørg for at du har en IP-adresse, en subnetmaske og en standard gateway.

Eksempel:

IPADDRESS: 68.12.14.5 (Ikke akkurat som dette men noget.)
SUBNETMASK: 255.255.255.0
Standard gateway: 68.12.14.1

nogle gange, når du havde en router tilsluttet, vil dit netværksinterfacekort i din computer stadig læse routerens ip-adresse.

192.168.1.1

Det er OK.

7.

Hvis du gør eller du ikke har nogen numre på din Gateway, så er det vi vil gøre det næste. Indtast

ipconfig / release
Tryk på ENTER
Tallene vises som dette:

IP ADDRESS: 0.0.0.0
Subnetmask: 0.0.0.0
Standard Gateway: 0.0.0.0

Skriv nu ipconfig / renew

Tryk på ENTER

IT vil vis tilbage til den måde det var med nummer på IP-adresserne.

8.

Nu skal du kunne få internet. Hvis du gør det På det store skal du tilslutte alt tilbage til routeren, og alt skal fungere fint. Hvis ikke. du bliver nødt til at ringe til internetudbyderen og fortælle dem at tjekke forbindelsen fra internetudbyderen til dit hjem.
DSL har den mest almindelige problemforbindelse end kabel, men den kan repareres ved din ende. Nogle gange behøver du ikke at gå igennem dette, alt hvad du behøver ned er strømcyklusen. Sluk alt og drej alt om langsomt DSL Modem først, Router (Hvis du har en) og derefter computeren.

Når du har gjort alt dette, og alt er i orden, skal du sætte alle telefonlinjen i tilbage i.

Tips og advarsler

  • Vær venlig at gøre disse trin omhyggeligt.
  • Sørg for, at du har filtre på hele telefonlinjen, ikke DSL-linjen.
  • Direkte tv gør dig også i stand til at tilslutte tv'et til telefonstikket for at få Pay Per View, sørg for at du har filtre til den linje.
  • Når du ringer Din internetudbyder, især Verizon, skal muligvis genaktivere din tjeneste for at få internettet, når de har foretaget en forbindelsestest.
  • Har du nogensinde haft et DSL-forbindelsesproblem, eller er dit internet lige stoppet med at arbejde, og får du fejlmeddelelser? Du er ikke den eneste, mange mennesker med DSL har disse forbindelsesproblemer. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du retter op, før du ringer til din internetudbyder. Følg venligst omhyggeligt.