Sådan tilføjes en anden computer til dit wifi-netværk ved hjælp af Network Magic

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Trin 1: Åbn din version af Network Magic, hvis du har den. Hvis det fulgte med din router, og du afinstallerede det, fordi du ikke kunne lide det, skal du installere det igen, så du kan tilføje den nye computer til din WI-FI-forbindelse.

2.

Trin 2: En du har Network Magic åben, klik på knappen, der siger, Tilføj en enhed til mit netværk. En ny boks vil dukke op og spørge dig: Hvordan vil den nye enhed forbinde til dit netværk? u0026 Quot; og du skal klikke på trådløs forbindelse eller kablet, hvis du vil gøre det tilsluttet.

3.

Trin tre: Netværket vil nu midlertidigt låse op for dit trådløse netværk, og når det er låst op Du skal forbinde den bærbare computer eller computer, du ønsker at tilføje til din router. Når du endelig er tilsluttet, skal du følge anvisningerne, indtil Network Magic bekræfter, at dit netværk er låst og beskyttet igen.

Tips og advarsler

  • Hvis du har netværk magi, der allerede er installeret på hovedcomputeren, er det den eneste måde at tilslutte den nye computer til netværket. Hvis ikke, så har du svært ved.
  • Denne artikel hjælper dem med Network Magic, der forsøger at tilføje en anden computer til deres wifi-netværk.
  • Sørg altid for at du ' genforbindelse til din router og ikke en andens router.
  • Du vil lære at tilføje en anden computer til dit trådløse netværk ved hjælp af din kopi af netværksmagi.