Definition af MIDI Interface

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Connector

I sin mest rudimentære formåen forbinder MIDI forskellige enheder til en computer. Det gør det muligt for filer at konverteres til et format, der kan læses af computeren, generelt under * .mid-filtaggen.

Kontrolindgang

De originale MIDI-systemer blev designet til at styre input i realtid via input enheder tilsluttet MIDI. Det gør det muligt for alle komponenter at synkronisere gennem den almindelige kasse, der fører til computeren.

Indgange

Lydmixere udnyttede MIDI-komponenter hyppigst. Inputs styret af MIDI er lydkort, synthesizer, mikrofoner og tromemaskiner.

Software Upgrade

Mens den originale MIDI-grænseflade krævede specifik hardware til at synkronisere indgange, er moderne MIDI-filer størst afhængige af oprettelsen af ​​softwarefil. * .mid er den fil, der bruges som base til at manipulere de gemte lyde.

Kontrolparametre

MIDI-grænseflader tillader ikke kun komponenter at kommunikere, men de tillader også dem at blive justeret for at skabe en mere harmonisk lyd. Tempo, vibrato og tonehøjde kan alle justeres i realtid med MIDI interface. MIDI står for Musical Instrument Digital Interface. Det er normalt en boks eller en komponent, der er sluttet til en computer via en USB-port eller FireWire til at optage indgange fra en række lydkomponenter, herunder men ikke begrænset til mikrofoner, instrumenter, tastaturer og meget mere. Ikke kun er information fanget via MIDI, men den kan styres af computeren via MIDI interface.