Fejlfinding af et Motorola SURFboard-kabelmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Lysdiode slukket

SURFboard-serien af ​​kabelmodemer har flere indikatorlamper på enhedens frontpanel, som giver dig besked om din internetforbindelse. Lysindikatoren 'Power' lyser grønt under normal drift. Hvis strømindikatoren er slukket, skal du sørge for, at netledningen er korrekt forbundet til modemmet, og at den er sat i en stikkontakt. For at sikre, at stikkontakten er i live, skal du sætte en anden enhed i stikkontakten og sørge for at den virker.

Hvis indikatorlampen 'Standby' lyser, er modemmet ikke forbundet til internettet. Tryk på knappen 'Standby' på modemet for at oprette forbindelse til internettet, som skal tænde indikatoren 'Strøm'.

Ingen internetforbindelse

Når du ikke kan oprette forbindelse til internettet, skal du kontrollere, om ' Standby '-indikatoren lyser. Når indikatoren 'Standby' lyser, er du ikke forbundet til internettet. Tryk på knappen 'Standby' for at oprette forbindelse til internettet.

Herefter skal du kontrollere, om du har kabel-tv-modtagelse, hvis du bruger den samme tjenesteudbyder til dit fjernsyn og internet. Kanalerne skal fungere som normalt, og billedet skal være klart. Hvis du ikke har adgang til dine almindelige kabel-tv-stationer, hviler spørgsmålet hos din tjenesteudbyder. Kontakt dem for at løse problemet.

Sørg for, at koaksialkablet, der løber fra stikkontakten til SURFboard-kabelmodemet, er sikkert forbundet til både stikkontakten og modemmet. Kontroller, at der er nogen skade på kablet, da det kan påvirke din forbindelse.

Endelig skal du kontrollere, at et USB- eller Ethernet-kabel er tilsluttet både modemet og computeren. Uden denne forbindelse vil du ikke kunne få adgang til internettet.

Inden du kontakter din serviceleverandør

Hvis du ikke kan løse forbindelsesproblemet, skal du ringe til din tjenesteudbyder og se, om problemet er ved afslutningen. Før du ringer til din tjenesteudbyder skal du tage stikket ud af stikket og sætte det i igen. Dette vil genstarte kabelmodemet. Genstart modemet kan tage fra 5 til 30 minutter. Vær opmærksom på indikatorlysene, når modemet genstarter, da din tjenesteudbyder kan stille dig spørgsmål om dem. Motorolas SURFboard-kabelmodem giver brugerne hurtig og nem forbindelse til internettet. Tilslutningen sker ved at tilslutte et koaksialkabel fra en vægstik til modemmet og køre et Ethernet-kabel fra modemet til computeren. kabelmodemmer vil ofte arbejde uden problemer, der er tidspunkter, hvor du skal fejlfinding din enhed. De fleste problemer med modemet er imidlertid almindelige og kan løses uden brug af en servicetekniker.