Hvem skal følge på Twitter?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Folk du kender

Start din Twitter oplevelse ved at følge dine venner. Gå til startsiden og benyt søgefunktionen til at finde dine venner. Kig efter skole venner, kollegium venner og folk du socialiserer med. Email dine venner og spørg, hvem der allerede bruger hjemmesiden. Sørg for, og spørg dem deres brugernavne, så du let kan finde dem. Husk, at der kan være flere personer, der har samme navn som din ven, så tjek den øverste højre side af siden. Du kan se oplysninger som personens interesser og hvor de bor. På venstre side vil du sikkert se din vens billede. Det vil gøre det nemt at identificere, hvem du kender.

Folk, der inspirerer

Start med at opbygge din 'Tweet Deck' ved at gennemgå vennernes venner. Tilføj personer, der inspirerer dig, hvem deler de synspunkter, du har. Tjek deres seneste tweets. Offentlige figurer har ofte Twitter-repræsentationer online. Kig efter dine yndlingsforfattere, sportsfigurer og religiøse ledere. Du kan finde dem på Twitter. Tilføj personer, der er i dit karriereområde eller har lignende hobbyer og interesser. Se på bio i profilbeskrivelsen. Folk deler generelt deres foretrukne ting i den boks.

Spammere

Desværre bruger spammere også Twitter. Der er et par spor, du kan bruge til at afdække spammere, der vil følge dig eller vil have dig til at følge dem. Spammere vil også følge dine venner, så vær forsigtig. Spammere og andre skyggefulde tegn kan have et rasende billede i deres profil. Eller de vil slet ikke sætte et billede op. Deres skærmnavn kan være skandaløst eller originalt. Følg ikke folk, hvis tweets ligner en række salgssteder. Selvom det kan være OK at støtte en iværksætter, er der mennesker, der misbruger dette netværkssystem. Følgende spammere vil udfylde dine Twitter opdateringer med links til deres salgssteder og e-mail-konti. Twitter er en selvbeskyttet real-time SMS-tjeneste, der fungerer over flere netværk og enheder. Twitter er hjernebarn af iværksætter Jack Dorsey. På Twitter kan du sende korte beskeder til folk, der følger dig og modtage meddelelser fra dem, du følger. Mange mennesker er ivrige efter at hoppe ind i denne verden, men med så mange tusind på den gratis tjeneste, er det svært at vælge. Du har brug for nogle tips om hvem du skal følge på Twitter for at få den bedste oplevelse.