Hvor kan man købe brugt satellit-internetudstyr

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Lokale publikationer

Kontroller alle dine områder, aviser eller andre trykte publikationer. Dette er den hurtigste og billigste måde at få dine hænder på påkrævet udstyr. Oftest er genstande, der er opført i publikationerne, inden for nem kørselsafstand, koster mindre end andre steder og kan afhentes hurtigt. Sørg for at du læser alle detaljer om det brugte satellitudstyr og forstår fuldt ud hvad du får. Kontakt sælgeren; Kontroller, at det er præcis, hvad du har brug for ved at sammenligne det med det, du har. Mange dele fungerer ikke korrekt på en satellitopsætning, hvis det ikke er det samme

Pawnshops

Find en liste over alle bondehandlerne i dit område. Få kontakt med pawnshops via telefon for at spare dig en tur, tillade dig at stille spørgsmål og sammenligne priser. Vær sikker på at du kender den nøjagtige type satellitudstyr, der kræves, og bekræft dette er hvad du vil købe. Priserne her højst sandsynligt vil være højere end andre kilder. Men hvis du har brug for det, og der ikke er nogen anden mulighed undtagen at købe nye; Det kan spare dig for penge og tid at købe det her.

Brugte kilder

Gå til en brugt butik, forsendelsesbutikker og loppemarkeder for at købe brugt satellitinternetudstyr. Kig over emnerne, tal til sælgerne om tilstanden og spørg alle spørgsmål du har. Spørgsmål til spørgsmålet omfatter, hvor det kommer fra, hvorfor det bliver solgt og er i funktionsdygtig stand. Få et navn, telefonnummer og spørg om refusion eller garanti for udstyrets funktion. Du vil bestemt ikke komme hjem, tilslut kun udstyret for at opdage det virker ikke. Hvis en vare sælges, er 'som det er', så er der ingen refusion eller udveksling.

Internetkilder

Kontrollér online kilder, der sælger brugte genstande eller renoverede genstande fra den oprindelige producent. Gå til steder med lokale fortegnelser først. Du kan også prøve steder som Craigslist eller auktionssteder som eBay, men husk, at brugt satellitudstyr, der sælges, skal sendes til dig. Det afhænger af hvilket udstyr du har brug for, men det kan være meget dyrt, hvis du leder efter en satellitantenne (skål). Disse kan være utrolig store og ofte er dyre at sende. Små genstande som LNB'er, switche eller master kan normalt sendes til små mængder. Sørg for at finde ud af de samlede omkostninger og igen, kontrollere, at det fungerer, og spørg om eventuelle afkast.

Forhandlere

Find lokale satellitforhandlere eller installatører i dit område. Mange gange vil disse virksomheder have mange brugte satellitudstyr, som de har fjernet eller udskiftet fra nye kunder. Du kan også få disse virksomheder til at tilslutte udstyret til dig for at sikre, at det er gjort korrekt. Dette kan koste dig mere, men det vil oftest give dig den bedste type installation. Hvis de ikke har nogen tilgængelige, kan du spørge, om de ved, hvor ellers du kan finde, hvad du har brug for. Folk, der bor ude af vejen, steder, der ikke har adgang til kabel eller dem, der rejser, kan ofte kun få internettet via en satellitforbindelse. Denne type opkobling kræver en internet-satellitopsætning. At finde brugte dele til denne type udstyr kan spare dig for at købe nye dele. At finde dette kræver blot at vide, hvor man skal kigge.