Linksys Wireless Routers Information

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Historie

Linksys er et klassisk eksempel på et garagebaseret teknologibedrift, der gør det til den store tid. Janie og Victor Tsao, indvandrere fra Taiwan, grundlagde Linksys i 1988. Mens de tidlige produkter var standard computernetværk produkter, havde det held og lykke at være et etableret selskab, da netværkssamarbejdet ramte forbrugermarkedet. Efter Cisco-erhvervelsen markedsføres mærket nu som Linksys u0026 # xAE; af Cisco.

Funktion

Linksys trådløse routere giver brugerne mulighed for hurtigt og nemt at etablere trådløst netværk, hvilket giver brugerne mulighed for at få adgang til delte ressourcer, herunder printere, servere og internetforbindelse. De fleste modeller indeholder RJ-45 Ethernet-porte på bagsiden for at tillade noder (computere, servere, printere) at være direkte forbundet til det trådløse netværk.

Typer

Mens Linksys har scoringer af forskellige modeller af routere, begge kablede og trådløs, udsender det konsekvent modeller med nye funktioner. For SOHO (lille kontor / hjemmekontor) er den grundlæggende funktionalitet imidlertid ikke ændret fra model til model. Da brugere (såvel som netværkskrav) er blevet mere sofistikerede, har Linksys frigivet flere ekstra typer trådløse routere, herunder modeller bundtet med modemer, routere med mulighed for at streame medier (film og musik) og funktioner, der afspejler det nyeste inden for trådløs teknologi og sikkerhed.

Funktioner

Linksys har aldrig været genert om branding af sine produkter, Linksys logo har altid været fremtrædende på routerne. I mange år har Linksys routere det ikoniske blå og sorte design, selv om nogle nyere modeller har et mere slank sort eller sølv design. Konfiguration af Linksys routere bruger en standard webbrowser (Internet Explorer, Safari , Firefox), og den er konfigureret ved hjælp af adressen 192.168.1.1, så der kræves ingen proprietær software.

Fordele

Linksys trådløse routere er ekstremt populære på grund af deres stabilitet, pris en d deres plug-and-play-konfiguration. I dag har alle operativsystemer den indbyggede evne til at bruge Linksys (og andre lignende) produkter, hvilket betyder, at installation af software eller drivere ikke er påkrævet. Linksys produkter sælges på stort set alle typer butikker, herunder kontorforretninger, store kædekæder og lagerklubber. Linksys er en producent af computer netværk produkter, der blev grundlagt i 1988, og blev erhvervet af Cisco Systems i 2003 for 500 millioner dollars. I slutningen af ​​2009 beskæftiger Linksys over 700 mennesker over hele verden. Dets routere er ekstremt populære både i hjemmet og i erhvervsmiljøet og anses af mange for at være standardstandarden for trådløst netværk. Inden for branchen har Linksys altid fastholdt ry for at være førende inden for branchen og leverer produkter, der er funktionelle, stabile og brugervenlige.