Sådan Crimp BNC-stik

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klip enden af ​​kablet ved at lave en ren, ret vinkel, der skæres gennem kablet med kablets afskæringsdel. Placér en krympehylse over kabelens ende, og skub den ned i kablet, indtil det er nødvendigt.

2.

Fjern 5/16 inch af den ydre kappe fra ende af kablet uden at beskadige de andre lag. Fold kobberflettet tilbage fra kabinets indvendige kappe og træk det tilbage, så det passer snævert over den ydre kappe.

p> Skær den synlige indvendige kappe fra det sidste kabel uden at skære den indvendige kobberkerne. Dette vil udstille den tomme kobberkerne. Trim enden af ​​kobberkernen til en 45 -hovedvinkel uden at afskære mere end nødvendigt.

4.

Skub BNC-stikket på ende af kablet, indtil den ydre kappe er flush med den indvendige side af BNC-stikket . Fold den eksponerede fletning tilbage over BNC-stikket, mens du holder kablet ordentligt fast i stikket.

5.

Skub krympet om på kablet og skub det over BNC-stikket og foldet fletning så vidt som muligt. Brug krympningen værktøj til at krympe ferrule til BNC-stikket i form af en 0,32 inch hex.

En Bayonet Neill-Concelman (BNC) -stik er en fælles metode til afslutning af koaksialkabel til radiofrekvens (RF) signaler. Det bruges ofte som et alternativ til den mere almindelige RCA-stik i mange forbruger elektroniske enheder. Det kan også være nødvendigt at crimpe BNC-stik til ethernet-netværk. Dette kræver en kabelfjerner / cutter og en BNC crimper.