Sådan fejlfindes trådløse printere og bærbare computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, om den trådløse printer er på din bærbar computers printerliste. Gå til menuen 'Start' og åben 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på 'Printere' eller ' Printere og faxmeddelelser 'og tjek listen over printere.

2.

Installer den trådløse printer på din bærbare computer, hvis den ikke er på listen over tilgængelige printere. Fra' Printere ' vinduet skal du klikke på 'Tilføj en printer' for at starte guiden. Vælg 'Netværksprinter', klik på 'Næste', og søg efter den trådløse printer.

3.

Sørg for, at trådløs printerens Bluetooth eller trådløse adapter er sikkert tilsluttet, hvis din bærbare computer ikke registrerer printeren. For yderligere fejlfinding af dette problem skal du slukke for printeren, frakoble den og genoprette Bluetooth eller den trådløse adapter og tænde den igen. Genstart den bærbare computer, og prøv at tilføje den trådløse printer endnu en gang.

4.

Skift printerens eller din bærbare computer. Selvom du bruger en trådløs forbindelse, kan faktorer som metalgenstande eller tykke vægge forårsage forstyrrelser. Prøv at forbinde og udskrive med den bærbare computer og printeren i samme rum. Hvis dette fejlsøgningstrin virker, skal du kigge efter objekter, der kan interferere på andre steder, og flytte dem eller ændre din opsætning.

5.

Opdater printerdriveren, hvis du kan se printeren på den bærbare computer, men kan ikke udskrive på den. Gå til den trådløse printers producentwebsted og kig efter en 'Support' eller 'Downloads' side. Find ud af om der findes nye drivere til din printermodel og download dem.

Det plejede at være at udskrive fra din bærbare computer, du havde brug for at forbinde din computer direkte til printeren eller i det mindste tilslutte dem begge til en netværksforbindelse. Men, bærbare computere er standard med trådløse funktioner. Der er endda mange høj kvalitet, men endnu overkommelige trådløse printere på markedet. Hvis du kæmper for at udskrive fra en trådløs forbindelse eller på en trådløs printer, skal du prøve fejlfinding for at finde ud af og rette op på problemet.