Sådan laver du en WiFi Signal Booster

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download og udskrive WiFi-signal booster skabelonen. I den nuværende størrelse giver skabelonen 9 db signalforøgelse til din trådløse antennes forstærkningsindstilling. Hvis du ønsker at øge boostet til 12 db, skal du fordoble skabelonets størrelse i et billedprogram før du udskriver på lagerpapir som f.eks. foto eller kortbeholdning.

2.

Brug saks og skær WiFi-signalforstærkerens skabelon ud af kortbeholdningen. Skær derefter slidserne på skabelonen, der er angivet med saksen.

3.

Dæksel WiFi Signal Booster med lim. Sæt derefter malmen med aluminiumsfolie og læg foliefolierne i udskæringssporerne i skabelonen.

4.

Indstil WiFi-signalforstærkeren oven på din trådløse routerens antenne (r).

Peg på Wi-Fi-signalboosterskabelonen i den retning, du ønsker at få rækkevidden udvidet til din trådløse router. nu blive forstærket.

Brugen af ​​trådløst internet er eksponentielt øget i hjemmet, i arbejdet og i skolerne. Som WiFi teknologi fortsætter med at vinde i popularitet, et fælles problem, der opstår, giver tilstrækkelig dækning for netværkssignalet. Før du betaler ekstra penge til at installere en signal repeater, eller erhverve en ekstern antenne til din bærbare computer eller computer, en billigere mulighed for at forfølge, er at lave en WiFi signal booster til din computer. En signalforstærker vil øge det område, hvor din computer kan bruge et trådløst internet-signal og være betydeligt billigere end andre muligheder, der er tilgængelige for at udvide udbuddet af din internetadgang.