Sådan sammenligner du DSL-modemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Angiv, hvor meget plads der er tilgængeligt på dit skrivebord for at placere modemet. Vælg et mindre modem, hvis du ikke har meget skrivebordsområde, f.eks. '3Com 80-003615-00', som er mindre end 5 inches langt.

2.

Overvej, om du planlægger at skifte til en kabletjeneste eller opgradere til en T-1-linje i fremtiden. Vælg et modem, der kan interface med en DSL-, kabel- eller T-1-linje, f.eks. 'ADC Kentrox 51-3W', hvis du vil at opgradere dit netværk senere.

Beslut om du vil have ekstra funktioner ud over blot websurfing. Gå med et DSL-modem som 'Actiontec GT701C', hvis du vil at kunne gemme talemails via din internetforbindelse direkte til din computers harddisk.

4.

Vælg et dyrere DSL-modem, der har højere upload og downloadhastigheder, hvis du vil have en hurtigere surfing oplevelse. Vælg et DSL-modem som f.eks. '3Com HomeConnect 3CP3647' til en downloadhastighed på 8 megabyte per sekund.

5.

Kontroller garantien, der leveres via DSL-modemets producent. Vælg et modem med en toårig udskiftningsgaranti, som f.eks. 'ZyXEL P870M-I1', hvis du er bekymret for mekaniske fejl eller strømforstyrrelser.

6.

Vælg en dual -tilpas DSL-modem, hvis du vil oprette et netværk i dit hjem. Gå med en model som 'Actiontec GT724R', som omfatter funktionaliteten af ​​en Ethernet-router sammen med dens modemkapacitet.

h4> Tips og advarsler

  • Din maksimale upload- og downloadhastighed bestemmes af din internetudbyder. Køb ikke et billigere modem med 8 megabyte downloadhastigheder, hvis din internetudbyder kun tilbyder 3 megabyte downloadhastigheder.
  • Læs DSL-modemets systemkrav inden du køber et køb. Mens 'Motorola 1431182' DSL-modemet er kompatibelt med en Mac-computer, er mange andre ikke.
  • Et modem (DSL) modem gør det muligt for din computer at uploade og downloade data via en internetudbyder. Ikke alle DSL-modemmer er skabt ens, dog; der er mange forskellige mærker og modeller til rådighed, der har forskellige muligheder. Før du vælger et DSL-modem, skal du omhyggeligt overveje de forskellige funktioner, der er tilgængelige for at sikre, at du finder det modem, som bedst passer til dit hjem- eller kontornetværk.