Sådan tilføjes en screencast til Twitter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til link screenr.com og log ind ved hjælp af dine Twitter credentials. Før du starter kan du godt lide at se eksempler på screencasts på hjemmesiden, som andre har lavet, så du får en ide om hvad der kan gøres.

2.

Klik på den røde punktoptagelsestast og juster derefter optagelsesrammen, hvor du har brug for det.

3.

Vælg din mikrofon og klik på den røde optageknap. Alt du siger og gør, bliver optaget. Du vil have ca. 5 minutter at fuldføre din screencast.

4.

Hvis du har brug for en pause, er der en bekvem pauseknap. Når du er færdig, skal du klikke på den grønne færdige knap.

5.

Nu er du klar til at tilføje din besked i den medfølgende boks ... og klikke på 'Tweet It' knap. Du har også mulighed for at starte over og revidere din screencast, hvis du vil, før Tweeting.

Tips og advarsler

  • Jeg har billeder af hvert trin, men kan selvfølgelig ikke sætte dem ind, før eHow løser det problem. Du vil opdage, at hjemmesiden er meget selvforklarende. God fornøjelse!
  • Vil du opdage det nye webbaserede værktøj kaldet Screenr til brug på Twitter? Screenr er udviklet specielt til Twitter-brugere, og er en praktisk screencasting applikation, hvor du hurtigt og nemt kan oprette og dele en screencast med dine trofaste tilhængere. Du vil være i stand til at bruge en webbaseret optager til brug på din Mac eller pc, som ikke kræver nogen download, og er meget brugervenlig. Din screencast vil spille overalt på internettet, herunder YouTube, dit websted, blogs og endda på iPhones. Bedst af alt, det er helt gratis.