Test for internetforbindelse hastighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Automatiske hastighedsprøver

Måske er den nemmeste måde at teste Internet-hastighed på at køre en hastighedstest på et websted designet til at teste forbindelsesbåndbredde. Da mange mennesker ønsker at vide, hvor hurtigt deres internetforbindelser virker, tilbyder flere hjemmesider gratis internetforbindelsestestere. For eksempel tilbyder McAfee, en populær producent af antivirusprogrammer og CNET, et populært onlinemediefirma, gratis internethastighedstestere. For at bruge en hastighedstest skal du begynde med at indtaste de nødvendige oplysninger i de angivne felter, f.eks. Din internettype, hvad du mener, at hastigheden er og din placering. Hvis du får et valg af servere at vælge imellem, skal du vælge en server, der er så tæt på din fysiske placering som muligt. Når du starter testeren, begynder den at downloade data til din computer og holde styr på hastigheden, muligvis vise downloadhastighed i et grafisk display som et speedometer. Nogle testere vil også teste uploadhastigheden.

Manuel downloadtest

Brug af en automatisk downloadhastighedstester er en nem måde at måle den sandsynlige maksimale båndbredde på din computer på, men faktisk downloader en fuld fil og tjekker downloadhastigheden måske give mere nøjagtige og meningsfulde resultater. For at manuelt teste downloadhastigheden skal du gå til et websted, der er vært for store gratis filer til download, såsom download.com. Vælg et program til download, der er ret stort (større end 500mb hvis det er muligt). Begynd download af filen; Så kig på downloadboksens downloadboks og følg downloadhastigheden i et minut eller to. Det kan tage et par minutter for downloadhastigheden til gennemsnittet. Hvis du ikke vil have den fil, du downloader, skal du annullere downloaden.

Overvågningshastighed

En anden måde at teste din internetforbindelse på er at overvåge din udnyttelse af netværkets båndbredde ved hjælp af Task Manager på Windows-baserede computere. For at gøre dette skal du holde 'Control', 'Alt' og 'Delete' på samme tid for at hente task manager og klikke på 'Networking' fanen. En udlæsning af vores nuværende netværksudnyttelse skal vises ud for et nummer mærket 'Link Speed.' Når du bruger internettet, kan du tjekke din netværksudnyttelse og multiplicere procentdelen af ​​netværksenhedens linkhastighed for at vurdere, hvor hurtigt din internetforbindelse fungerer. På samme måde som to forskellige computere sandsynligvis vil have forskellige behandlingsfunktioner, vil to forskellige internetforbindelser sandsynligvis køre med forskellige overførselshastigheder eller båndbredder. De fleste internetbrugere abonnerer på en internet-tjeneste, der lover en given hastighed for downloads og uploads; ved at udføre nogle enkle test kan du finde ud af, hvor hurtigt din internetforbindelse fungerer.