Traceroute Forklaret

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Start Traceroute

For at starte Traceroute start et kommandoprompt vindue. For at gøre dette i Windows skal du klikke på 'Start -> Programmer -> Tilbehør og vælge Kommandoprompt.'

Indtast spor efterfulgt af adressen, som du forsøger at finde ruten på. Et eksempel ville være, hvis du ønskede at se ruten, som dine oplysninger tager til Yahoo.com, så ville du skrive i tracert yahoo.com.

Humle

I hvert spor kaldes hvert ben af ​​turen et hop . Du vil se en traceroute, der vil være:

Sporing af rute til yahoo.com [209.131.36.159]
over højst 30 humle:

1 10 ms 10 ms 10 ms server1.myisp.com [111.222.333.444]

Det kan se ud som gibberish ved første øjekast, men det indeholder meget information. At bryde det ned:
1 Dette er hop nummeret
10 ms Dette er den laveste responstid fra denne hop
12 ms Dette er den højeste responstid fra denne hop
11 ms Dette er den gennemsnitlige responstid fra denne hop
server1.myisp.com Dette er navnet på serveren på dette hop
[123.456.789.123] Dette er IP-adressen til serveren på dette hop < br />
Dette vil fortsætte for hver server, der opstår, indtil den når Yahoo.com eller 30 humle, alt efter hvad der kommer først.

Problemer

Hvis spor finder en server, der ikke reagerer, så alle oplysninger, som den ikke kan levere, vil blive erstattet af en stjerne (*).

Hvis spor opdager en server, der er nede, vil du typisk se noget som:

1 * * * * [111.222.333.444]

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til et bestemt websted, vil dette angive den router der er mellem dig og det websted, der har et problem.

Tracert Options

Tracert har f vores valgmuligheder, som du kan bruge.

-d Løs ikke adresser til værtsnavne Dette fortæller om, at det ikke skal skrive værtsnavnet, kun adressen i resultaterne.

-h Det maksimale antal humle Du kan indstille dette til et hvilket som helst nummer. Hvis et spor over 30 humle ikke afslører et dårligt hop, kan nummeret øges til 50 eller mere, hvis det er nødvendigt.

-w Angiver hvor længe i millisekunder for spor skal vente på et svar.

Konklusion

Tracert kan være et meget effektivt værktøj til fejlfinding af internetforbindelser. Brug værktøjet korrekt viser, om problemet ligger på den vej, som informationsanmodningen tager, eller er et sted lokalt. Traceroute eller spor som det er kendt i Windows-cirkler efter at kommandoen har startet et spor, er en måde at bestemme en rute fra den computer, du er på en anden computer. Den mest almindelige brug for Traceroute er at diagnosticere problemer med internet eller netværksforbindelse.