USB Jump Drive Livsforventning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Type hukommelse brugt

Der er to primære typer flashbaseret hukommelse, der bruges i USB-hovedrev, SLC-hukommelse og MLC-hukommelse. SLC står for Single Level Cell-hukommelse, mens MLC står for Multi Level Cell-hukommelse. MLC-hukommelse er billigere at lave, men er begrænset til omkring 10.000 skrivecykler, mens SLC-hukommelsen kan have op til 100.000 skrivecykler.

En skrivecyklus er hver gang USB-drevet er forbundet til en computer og har en filen 'skrevet' til den, enten en fil, der er tilgængelig og redigeret eller placeringen af ​​en ny fil på USB-drevet. Jo flere skrivecykler, som drevet kan klare, jo længere vil dets levetid være.

USB-tilslutning

Kvaliteten af ​​USB-stikket på springdrevet kan også påvirke forventet levetid. Ifølge GetUSB.info tilbyder producenter af USB-flashdrev en specificeret 'parringstidsevne' -værdi for det anvendte USB-stik. Rating for de fleste USB-drev er omkring 1.500 tilslutninger. Dette betyder, at drevet efter ca. 1500 gange er forbundet til en USB-port på en computer, kan drevet mislykkes.

Beskyttelse

Hvad USB-drevets ydre kabinet er fremstillet af, kan påvirke dets forventede levetid som godt. En veldesignet sag, der er robust og modstandsdygtig over for elementerne, kan vare længere end en sag, der er tynd og billigt fremstillet. USB-drev med metalhus kan vare længere end plastik. Den måde, som brugeren håndterer USB-drevet på, er En anden indikator for drevets levetid. USB-drev, der tabes, udsættes for ekstrem varme eller væsker eller kastet rundt, vil sandsynligvis have en kortere levetid.

Tidsramme

Da der er flere faktorer, der kan påvirke en USB-drevs forventede levetid, kan det vær svært at bestemme den eksakte levetid. Faktorer omfatter, hvor ofte drevet bruges, kvaliteten af ​​drevet og hvordan det håndteres, vil alle påvirke levetiden på USB-drevet. For lette brugere kan et velopbygget USB-drev vare i sidste år, mens tunge brugere eller dem, der bruger et dårligt fremstillet drev, kun kan få nogle få måneder til brug uden for drevet.

Overvejelser

Forlæng et hoppes liv kør ved at holde den væk fra ekstrem varme, kulde og væsker. Sørg altid for at skubbe USB-drevet korrekt ud af computeren, før du fjerner det fra USB-porten. Bøj aldrig USB-drevet, eller prøv at tvinge USB-stikket i en USB-port. Sikkerhedskopier vigtige filer på hoppedrevet til en anden computer eller ekstern harddisk, hvis springdisken fejler uventet. USB-hovedrev (også kendt som USB-flash og USB-drev) er bærbare flashbaserede drev, der gør det muligt for brugere at sætte filer og medier på drevet og tilslutte det til forskellige computere. Der er en række faktorer, som kan påvirke levetiden for et USB-hopdrev, herunder kraftig brug, hylde design og kvalitet.