Computer Networking Tips

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Valg af et sikkerhedsprogram

Køb rundt for gode sikkerhedsprogrammer, der forhindrer og stopper vira, spyware og malware; Den bedste måde at finde programmet på netværket er at undersøge disse programmer på forbrugerrevurderingssteder, der ikke er sponsoreret af produkterne, så de anmeldelser, du læser, er objektive. Hvis du er usikker på, hvem der ejer et gennemgangssite, skal du besøge http://whois.domaintools.com/ for at finde ejerens oplysninger om webstederne, hvilket vil holde dig ude af at bruge tid på, hvad der kan være i det væsentlige en lang kommerciel for et bestemt mærke , og lad dig finde upartiske rapporter og sammenligninger. Brug også anerkendte publikationssteder som PC Magazine, Consumer Reports og PC World Magazine, som sammenligner sikkerhedsprogrammer på flere niveauer, fra omkostninger til CPU-brug og software bundling.

Minimering af netværkslag

Konfigurer så få netværks routere og switches i dit netværk som muligt, men planlægge for udvidelse ved at bruge enheder med flere porte i stedet for flere enheder med færre porte. Med et øje i fremtiden for dit netværk skal du købe en stor nok router til at håndtere uanset størrelse netværk du planlægger, om det er en forbindelse til tre computere eller tredive. Jo færre kontakter du har, jo færre data skal passere gennem hver gateway, hvilket giver dig hurtigere overførselstider. Den ideelle situation er en

Internet Protocol Addressing

Du kan få hurtigere opsvingshastigheder efter strømafbrydelser og hurtigere opstartstider ved hjælp af statisk DHCP i modsætning til automatisk DHCP. Brug af automatisk DHCP betyder, at din computer eller netværksprinter skal bede om en gyldig adresse på dit netværk, hver gang det starter. Dette trin kan undgås for ikke-bærbare enheder, der altid vil blive brugt udelukkende i dette netværk. For eksempel, hvis du har netværk bærbare computere, der også rejser til andre steder på arbejde eller skole, skal de opbevares automatisk, så de kan logge ind på hvert netværk. Hvis disse bærbare computere ikke bruges andetsteds uden for dit netværk, kan du indstille en statisk IP manuelt, så computeren ikke skal bruge tid automatisk efter en gyldig adresse, det vil bare gå til den uændrede adresse, der er tildelt den. Denne indstilling er konfigureret i Netværksforbindelse :: Egenskaber: Når du konfigurerer en statisk IP, skal du angive adresserne uden for det automatiske område. Hvis din router f.eks. bruger automatisk DHCP i intervallet 100-199, skal du angive statiske adresser under 100 eller over 199. Uanset om du er hjemmeindstillet eller på dit forretningssted, er der flere tips til at gøre dit netværk mere sikkert, mere effektivt og strømlinet. God sikkerhedskontrol og anti-virus software er vigtig og afhænger af den korrekte konfiguration for de bedste resultater; indstilling af statiske adresser har også fordele i forhold til automatisk Dynamic Host Control Protocol (DHCP) i nogle situationer. At holde et netværk simpelt er en god måde at sikre, at din hastighed forbliver hurtig og problemfri.