Fejlfinding af et trådløst Belkin-skrivebordskort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Driver

Hvis du har problemer med dit Belkin-trådløse stationære kort, skal du sørge for, at enhedens driver er korrekt installeret på din computer. Pakket i æsken med dit stationære kort var en cd indeholdende enhedens driver. Driveren er det lille computerprogram, der lader dit skrivebordskort og din computer eksistere sammen. Hvis den ikke er installeret, virker din enhed ikke. Placer cd'en i dit cd- eller dvd-drev, og geninstaller det, og prøv igen at oprette forbindelse til et netværk.

Synkronisering

Synkronisering af modem og router kan afhjælpe en række problemer, du måtte have, mens du forsøger at oprette forbindelse til en trådløs netværk med dit Belkin trådløse stationære kort. For at gøre dette skal du blot tage netledningen ud af både modemet og din router og vente et par sekunder. Sæt dem i igen og vente på, at begge enheder skal tændes helt og starte op igen. Start derefter computeren igen. Når din computer starter op igen, skal du forsøge at oprette forbindelse til det trådløse netværk igen.

Signalområde

Endelig, hvis du har svært ved at oprette forbindelse til et trådløst netværk med dit trådløse Belkin-kort, skal du sørge for at er inden for rækkevidde af et trådløst netværk. Hvis du ved, at et netværk er omkring, og du ikke kan forbinde det, skal du blot flytte dig tættere på netværkets kilde. Et Belkin-trådløst skrivebordskort er en lille enhed, der gør det muligt for din computer at oprette forbindelse til ethvert trådløst netværk inden for rækkevidde. Et trådløst netværk kan være en god måde at oprette forbindelse til internettet eller andre computere uden at skulle binde flere enheder sammen med lange (og dyre) ethernetkabler.