Hvad er farerne ved computer hackere?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Betydning

Computer hackere er blevet fundet at stjæle og sælge andres kreditkortoplysninger i masser. Hacking sker ligesom enhver anden forbrydelse, der har både lavt niveauangreb som en enkeltperson, der stjæler og bruger dine online e-mail-konti , til en mere organiseret struktur som en gruppe hackere, der angriber en corporate mainframe for store mængder af personlige oplysninger.

Historie

I 1982 offentliggjorde den første computervirus sig offentligt, idet viruset kendt som Elk Cloner var skrevet af en Anden form for denne virus blev spredt rundt, og i 1987 blev der oprettet en ny virus, kendt som Lehigh-viruset, den første virus, der faktisk angreb filer gemt på computerens harddisk. Efter udgivelsen af ​​Lehigh blev vira mere almindelige og opstår nu i forskellige forskellige strukturer med mange forskellige mål.

Typer

De mest almindelige typer af computervirus er residente vira, som gemmer sig inden for computer RAM-filer og angriber forskellige filer flyttet mellem RAM og hardware; direkte aktionsvirus, der sidder i en bestemt mappe og venter på specifikke betingelser, der skal opfyldes, før inficering af filerne i deres mappe og overskrive virus, som inficerer mapper og langsomt sletter indholdet.

Identifikation

Der er et par enkle måder at finde ud af om du har en virus eller ej. Det kan ganske enkelt være, at din computer ikke virker normalt. En anden måde at afgøre, om du har en virus, er at åbne dit behandlingsvindue og se om der kører ukendte programmer. Hvis du har penge eller ikke er fortrolig med hvordan en computer fungerer, kan du altid bruge en antivirus scan for at afgøre, om du har virus.

Overvejelser

Med al den skadelige software derude i dag er det vigtigt for at sikre dig at du beskytter dig selv. Internettet tilbyder mange gratis scanninger for at afgøre, om du har uønskede vira: Fjernelsen af ​​den hardware har tendens til at være lidt mere kompliceret. Der er mange antivirusprogrammer derude, som du kan købe for at patchere og fjerne eventuelle vira, som du har erhvervet, hver kører til forskellige priser og tilbyder forskellige løsninger. Folk bruger internettet i deres hverdag. Med den teknologi, der går så hurtigt som muligt, er de fleste moderne boliger gået online, vendte sig til internettet for at spare tid med travle dage og udføre simple opgaver som online banking, køb af varer på eBay eller Amazon, selv ved at tage college-klasser online.