Hvilke trådløse routere arbejder for Xbox360?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Linksys WRT54G2 Wireless-G bredbåndsrouter Linksys WRT54G2 er kompatibel med din Xbox 360. WRT54G2 opererer på et trådløst g-bånd, hvilket er det hurtigste ud af de a, b og g, som Microsoft anbefaler. Det har også fire Ethernet-porte, så du kan binde din Xbox hårdt, hvis du vælger det.

Trådløse funktioner i WRT54G2 omfatter en indbygget WiFi-beskyttet opsætningsknap, nummererede LED-indikatorlamper og lysindikatorstatusindikatorer. Denne router opererer på 802.11g og er i stand til 54 megabit per sekund (Mbps). Du kan også bruge den i trådløs-b-tilstand, hvilket vil give dig 11 Mbps. Denne router opererer på et 2,4 GHz bånd, som fungerer perfekt med Xbox 360.

Linksys-Cisco WRT54GL Trådløs-G bredbåndsrouter

Dette er en anden stor router til din Xbox. WRT54GL opererer på et 802.11 netværk i både trådløs-g og trådløs-b modes. Det tilbyder et integreret Ethernet-hub i ryggen, hvis du også vil forbinde din Xbox via Ethernet-kabel. Hastigheden på denne router spænder fra 11 Mbps til 54 Mbps afhængigt af hvilket bånd du bruger.

Andre funktioner i denne router inkluderer sikker nem opsætning, netværkssikkerhed, kryptering og dobbelt antenner til større signalstyrke. Denne router kører på et 2,4 GHz bånd, der gør det nemt at synkronisere med Xbox 360.

Netgear WGR614 IEEE 802.3 / 3u, IEEE 802.11b / g Trådløs G Router

Netgear WGR614 er en meget grundlæggende router, der vil arbejde med din Xbox 360. Xboxen vil fungere med denne router ved hjælp af 802.11 trådløst på enten b eller g-båndet (afhængigt af din præference). Den trådløse b giver dig overførselshastigheder på op til 11 mbps versus g-båndet, hvilket giver dig hastigheder på op til 54 Mbps.

Andre funktioner i denne router inkluderer netværkssikkerhed, WEP-kryptering, 2,4 GHz-frekvensbånd og Ethernet-porte, der muliggør en fast forbindelse til din Xbox.

Linksys WRT55AG Dual-Band Wireless A + G Access Point

Linksys WRT55AG virker lidt anderledes end de andre routere på denne liste. Den indeholder dobbeltbånds 2,4 GHz og 5,0 GHz teknologi til forbedrede overførselshastigheder. Denne router er kompatibel med Xbox 360 gennem a og g bands.

Ved at bruge dual-band teknologien vil det tillade en enhed på dit netværk at fungere på et bånd, mens de andre gør brug af ekstrabåndet. Denne router er perfekt, hvis du gør en masse computerarbejde på dit netværk. Dette gør det muligt for din Xbox at bruge 2,4 GHz båndet, mens din computer kan bruge 5,0 GHz båndet samtidigt.

Asus RT-N15 IEEE 802.11b / g, IEEE 802.11n Draft 2.0

Asus tilbyder også en Trådløs router af god kvalitet, der fungerer sammen med Xbox 360. RT-N15 er en trådløs-n-router, der opererer på 802.11-netværk. Microsoft Xbox Wireless anbefales for øjeblikket til brug med trådløs-g routere. Denne router vil dog også arbejde med b og g-enheder.

Funktionerne i Asus RT-N15 omfatter WEP2-kryptering, fjernstyring, firmware restaurering og smart administration. Xbox 360-brugere bruger normalt en internetforbindelse til at spille spil online med Microsofts Xbox Live-tjeneste. Hvis du vil tilslutte din Xbox trådløst til dit netværk, skal du have en trådløs router med a-, b- eller g-band-funktioner . Nedenfor er nogle trådløse routere, der fungerer fint med Xbox 360.