Hvordan laver min bærbare computer WiFi klar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Undersøg din bærbare computer. I Windows er en trådløs trådløs adapter repræsenteret af et lille computerikon i nederste højre hjørne. Dobbeltklik på dette ikon for at se, hvilket netværk du er tilsluttet og oplysninger om din netværkskort. På en Mac vises Wi-Fi-ikonet i øverste højre hjørne som et radioikon. Klik på den for at få vist dine muligheder for trådløst netværk.

2.

Aktivér WiFi, hvis den er deaktiveret. I Windows skal du indtaste Enhedshåndtering. Højreklik på 'Denne computer' og vælg 'Egenskaber'. Vælg fanen 'Hardware'. Klik på 'Enhedshåndtering' og se på dine netværksenheder. Hvis en trådløs netværkskort er deaktiveret, skal du aktivere det ved at højreklikke og vælge 'Aktiver . 'Hvis du ikke ser en trådløs adapter opført, er det sandsynligt, at du måske skal installere en. I en Mac skal du klikke på Apple i øverste venstre hjørne og vælge 'Om denne Mac'. Klik på 'Mere info' og se efter oplysninger om et lufthavnskort. Hvis du ikke ser en, skal du installere en ekstern adapter.

3.

Installer en trådløs adapter, hvis din computer har brug for en. Køb en USB trådløs adapter fra din lokale computer eller elektronik opbevar og installer driverne og ledsagende software i henhold til vejledningens vejledning. Indsæt adapterens driver-cd og følg instruktionerne på skærmen. Når driverne er installeret korrekt, skal du sætte den trådløse adapter i din bærbare USB-port. Det skal registreres automatisk og begynde at søge efter trådløse signaler.

4.

Test din bærbare computers trådløse forbindelse. Tilslut til kendte trådløse netværk og sørg for, at din bærbare computer forbliver forbundet med dem Brug internettet som du normalt ville. Tag din bærbare computer til et lokalt WiFi-hotspot og brug internettet der. Når du har fået forbindelse til nogle af disse trådløse adgangspunkter, er din computer officielt WiFi-klar.

Trådløst internet (også kaldet WiFi) vokser i popularitet. Det er ikke kun populært i boliger, men det findes i kaffebarer, stormagasiner og andre forretningssteder. Du kan drage fordel af trådløs internetadgang ved at sørge for, at din bærbare computer er klar til WiFi.