Hvordan søger jeg efter mennesker?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hvide sider

Den nemmeste måde at finde en person på er at se ham eller hende op i de hvide sider. Uanset om du vælger dine hvide sider i lokal papir eller forskellige online-kataloger, vil personen blive opført, hvis han har en hjemtelefon og ikke har betalt et gebyr for et unoteret nummer. Hvide sider er organiseret alfabetisk fra og med efternavnet. Fornavnet eller initialerne følger efternavnet.

Gratis folksøgningssider

En række tjenester tilbyder grundlæggende gratis resultater. Disse gratis tjenester kan verificere, at en person enten bor eller har boet i en bestemt by. Nogle kan fortælle dig adresser, hvor personen enten bor eller har boet. Disse gratis tjenester har ofte præmiebetalt funktioner, der kan hjælpe dig med at komme i kontakt med den person, du søger.

Betalede folksøgningssider

En række websteder tilbyder præmiebetaltjenester eller kræver abonnement på at søge efter mennesker. Disse websteder bruges ofte af regningsopkøberne og springe spor til at spore folk, der er kriminelle på regninger og lån. Disse tjenester kan være den næstbedste ting at ansætte en privat efterforsker og vil sandsynligvis være meget billigere end at ansætte nogen til at søge den person, du ønsker at finde.

Private Investigatorer

Private efterforskere kan have erfaring med at finde folk. Fordi der er så mange mulige ressourcer til at spore en person ned, kan betaling af en privat efterforsker få hurtigere resultater, fordi efterforskeren måske er bekendt med forskellige online- og offline-kilder for at spore en nuværende adresse og telefonnummer til nogen. At finde en person, som du har mistet, eller som skylder dig penge, er blevet meget lettere med fremkomsten af ​​internettet. Der findes en række gratis søgewebsites, som f.eks. Hvide sider. Mere kraftfulde websteder opkræver ofte et gebyr og har adgang til enten ikke-offentlige registreringer eller har mulighed for at krydshenvisere forskellige ressourcer. I ekstreme tilfælde kan en privat efterforsker være påkrævet.