Mest almindelige og nemmeste måde at sikre Belkin Wireless Network

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Skift standardindstillinger

Skift standardindstillingerne på routeren ved at forbinde en computer (enten trådløst eller ved hjælp af et Ethernet RJ-45-kabel) til det og indtaste 192.168.2.1 i en webbrowser (Internet Explorer, Firefox eller Safari ). Dette vil vise konfigurationssiden. Forlad adgangskodefeltet tomt, medmindre routeren er blevet omkonfigureret tidligere. Hvis du ikke kender administratoradgangskoden og er 'låst' af routeren, skal du holde knappen 'Reset' på bagsiden i 45 sekunder, mens routeren er tændt. Dette vil tage det tilbage til fabriksindstillingerne , og du kan gentage dette trin.

Konfigurer dine indstillinger

Tilpas dine indstillinger på Belkin-router. Dette omfatter oprettelse af en ny administratoradgangskode, ændring af det trådløse netværksnavn og vigtigst af alt, hvilket gør det muligt for trådløs sikkerhed at holde uautoriseret brugere af dit netværk. Alle disse indstillinger er tilgængelige via links på konfigurationssiden. Vælg 'Gem indstillinger' hver gang du ændrer en af ​​disse indstillinger. Det er nok at aktivere denne grad af sikkerhed for at afværge alle, men de mest talentfulde hackere. < h2> Fysisk beskyttelse af routeren Placer routeren selv på et sikkert sted for at forhindre skruppeløse brugere at nulstille det som beskrevet ovenfor eller få adgang til netværket ved fysisk at forbinde med et Ethernet RJ-45-kabel. Du kan gemme routeren i et lok ked skabet eller skab, eller gemmer den over loftet fliser, hvis du arbejder på et kontor. Vær forsigtig med ikke at gøre det for svært at få adgang til, hvis du skal genstarte, nulstille eller erstatte den.

Gør dit netværk usynligt

Dobbelt ned på din sikkerhed ved at gøre dit trådløse netværk til et 'lukket netværk, 'betyder det vil ikke ses i listen over tilgængelige netværk. Brugere skal kende det trådløse netværks nøjagtige navn og adgangskode for at få adgang til det. De fleste netværk benytter ikke denne funktion, da det kræver ofte skiftende adgangskoden som brugere kommer og går. Brug aldrig den samme adgangskode til både admin og trådløs adgang. Nu, at trådløse netværk er blevet almindeligt i både hjemmet og virksomhedernes miljøer, er det blevet mere vigtigt at beskytte trådløse netværk (såvel som computere og andre enheder) med et kodeord. Belkin er en Compton, Californienbaseret producent af hardwareenheder, og er en stor spiller i rummet, og både hjemme- og virksomhedens brugere har omfavnet sine produkter. Selvom det er langt fra det mest solgte mærke af trådløse routere, har Belkin et ry for at levere kvalitetsprodukter.