Netgear XE102 Fejlfinding

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Strømlampe slukket

Strømindikatoren skal tænde straks, når XE102 er tilsluttet et stikkontakt. Hvis strømindikatoren ikke tændes, skal du kontrollere, om stikkontakten styres af en vægkontakt, og sørg for, at den er trykket på 'Til'. Træk derefter Ethernet-broen ud af stikkontakten, og sæt en anden enhed i stikkontakten for at kontrollere, at stikkontakten fungerer.

Når begge de tidligere fejlfindingstrin ikke giver strøm til enheden, er der et problem med den enhed, der skal løses af en kvalificeret servicetekniker. Besøg Netgear-webstedet for at få flere oplysninger.

HomePlug-sluk

HomePlug-lampen er det andet indikatorlys på XE102. Når tændt er HomePlug-lampen forbundet til en anden Ethernet-bro, der danner et PowerLine-netværk. Dette er nyttigt, når routeren og den første Ethernet-bro er i ét rum, og computeren er i et andet rum.

Hvis HomePlug-lampen ikke lyser, efter at XE102 er tilsluttet en stikkontakt i 10 sekunder, skal du sørge for at der er mindst to enheder, der modtager strøm. Herefter skal du kontrollere, at begge enheder er indstillet til samme adgangskode. Standardadgangskoden vil være den samme på begge enheder og skal fungere sammen automatisk efter tilslutning af enhederne. Hvis du har ændret adgangskoden, skal du dog åbne 'Krypteringsværktøj' på din computer og indtaste det ændrede kodeord. Dette vil skabe broen mellem de to enheder.

Ethernet Light Off

Ethernet-lyset er det tredje lys på XE102 og angiver en forbindelse til internetrouteren. Når lyset tændes, modtager Ethernet-broen data fra routeren og sender den til din computer. Lyset blinker ofte ved arbejde, hvilket indikerer dataoverførslen.

Hvis lyset forbliver slukket i længere tid, er der et problem med forbindelsen. Sørg for, at en Ethernet-kabel er korrekt forbundet til både XE102 og en LAN-port på routeren. Hvis ledningen er tilsluttet korrekt, skal du sørge for, at routeren fungerer korrekt. De fleste routere har indikatorlys for at fortælle enhedens status. Et af disse lys er markeret 'Link' eller et andet lignende sprog, der angiver, at der er forbindelse til en anden enhed. Hvis 'Link' -lampen ikke lyser, skal du fejlfinding din router. Netgear XE102 er en Ethernet-bro, der giver dig mulighed for at forbinde en computer i et rum til internetrouteren i en anden. Selvom XE102 vil fungere normalt ved de fleste lejligheder, kan du opleve, at enheden nogle gange ikke fungerer. Hvis enheden ikke fungerer som normalt, skal du kontrollere indikatorlysene på XE102 og fejlfinding problemet.