Sådan Wire A Straight Gennem Network Cable

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få alle dine materialer sammen. Netværkskablet kan bestilles på internettet på forskellige steder, det vil sige Newegg, Blackbox, osv. RJ45-ender kan også bestilles på disse hjemmesider. Netværkskablet er også vigtigt. Hvis du vil have hastigheder på mere end 100 Mbps så skal du bruge enten Cat5e eller Cat6-kabel med de rigtige ender også.

2.

Når du har alle dine materialer, er det er nu tid til at måle dine afstande. En god tommelfingerregel er at måle to gange, hvor længe du vil have kablet og tilføje 10\%. Brug derefter wire cutters til at skære den ønskede længde.

3.

Tag derefter en af ​​de to ender og strip den ydre kappe omkring 1 1/4 ' til 1 1/2 '. En nyttekniv kan være god til dette. Afskær strengene inden i jakken og også, hvis du bruger Cat6-kabel, plastdeleren, inde i jakken, der hjælper med krydsningen på ledningerne.

4.

Untwist alle ledningerne så langt ned som muligt for at hjælpe med at bestille dem ved siden af ​​hinanden.

5.

Der er to måder at bestille trådene på, baseret på T568A og T568B ledninger. Den mest almindelige er T568B Wiring, så denne artikel vil fokusere på det. Ordren af ​​ledningerne er som følger:
Stribet Orange
Fast Orange
Stribet Grøn
Fast Blå
Stribet Blå
Fast Grøn
Stribet Brown
Solid Brown

Når du har bestilt ledningerne korrekt, skal du bruge tommelfingeren og pegefingeren på den hånd, der ikke holder ledningen og bøj ledningerne frem og tilbage. Dette skal hjælpe med at få ledningerne lige og tætte sammen.

7.

Brug derefter ledningsskærerne og skær ved det punkt, hvor ledningerne er de rette og nærmeste sammen. Dette gør det nemt at sætte det i netværksenden. Sørg for, at du forlader nok ledninger til at gøre det til stifterne på stikket, men ikke for længe til, hvor ledningerne hænger ud på bagsiden af ​​netværksslutningen. Det er her, at passere gennem stik er praktisk.

Når du har klippet ledningerne, slutter netværket med fligen nedad og glider det på ledningerne. Når du er sikker på, at dine ledninger er langt nok, skal du bruge krymperen til at krympe RJ45-forbindelsen på kablet. Sørg for at klemme tæt på for at sikre enden er fin og tæt.

9.

Gentag trin 3 til 8 i den anden ende.

10.

Hvis du har en kabel tester, skal du teste for at sikre, at netværkskablet er tilsluttet korrekt, se fabrikantens instruktioner herfor. Nu er du færdig!

Denne artikel viser dig, hvordan du opretter et lige netværkskabel til et computernetværk