Sådan finder du SMTP for Sky Broadband

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn dit emailprogram (dvs. Microsoft Outlook).

2.

Gå til dine kontoindstillinger. I Outlook 2003 er det f.eks. I menuen 'Værktøjer' under 'E-mail-konti'.

3.

Indtast din fulde Sky e-mail-adresse (brugernavn@sky.com ) til e-mail-adressen.

4.

Konfigurer 'Indkommende mail-server' for enten POP3 (pop.tools.sky.com) eller IMAP (imap.tools.sky. com).

5.

Indstil 'Outgoing Mail Server (SMTP)' som smtp.tools.sky.com. Denne indstilling skal bruges til både POP3 og IMAP.

6.

Indtast dine loginoplysninger. Dit brugernavn er dit Sky email-brugernavn og skal indeholde '@ sky.com'. Din adgangskode er din e-mail-adgangskode til himmel.

7.

Find de 'Avancerede indstillinger' (eller for nogle e-mail-programmer, 'Flere indstillinger') for den udgående mailserver ). Konfigurer SMTP-serveren, så den kræver den samme godkendelse som den indgående mail-server (enten POP3 eller IMAP).

8.

Konfigurer den udgående mailserver (SMTP) og indgående mail server (enten POP3 eller IMAP) for at kræve en krypteret (SSL) -autentificering. Indtast 465 for portnummeret på den udgående mailserver (SMTP). Sørg for, at muligheden for at bruge en sikker adgangskode ikke er markeret.

Sky er et kommunikationsselskab med hjemsted i Det Forenede Kongerige, der leverer tv-, telefon- og bredbåndskommunikation i Storbritannien og Irland. I 2006 begyndte Sky at tilbyde højhastigheds-internetadgang, men havde nogle hikke i 2008 med sine SMTP-servere. Nogle indstillinger skal ændres for at sikre, at e-mail sendes sikkert via din Sky-konto.