Sådan forhindrer du kommentar spam

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Lås ned hjemmesiden. Stop blødningen og forhindrer midlertidigt spam til spam, indtil virksomheden udfører modforanstaltninger. Senere, aktiver kommentarerne u0026 quot; på u0026 quot; at teste anti-spam programmer. En lås ned vil holde virksomhedens websted op samtidig med at du tilføjer sikkerhed i stedet for at lukke det ned og tilføje sikkerhed.

2.

Forhindre, at nogle links klikkes på. Dette vil besejre spammerens hensigt at få folk til at klikke på linket. Spammerens link vil stadig vise sig som tekst desværre En anden måde at besejre spammeren på at få sit link klikket på, er at få det omdirigeret til et andet websted, såsom webstedet for det selskab, der angribes. Det omdirigerede websted kan være et hvilket som helst link undtagen hvad spammeren ønskede.

3.

Aktiver indstillingen 'nofollow' på hjemmesiden s html-kode. Dette vil instruere søgemaskiner til stort set at ignorere linket. Det forhindrer ikke spam, men hvis spammeren har til hensigt at forbedre hans eller hendes hjemmesides søgemaskine rang, vil nofollow-attributten gøre det uanvendeligt.

4.

Kontroller brugeren submisstions. Hvis en bruger gør usædvanligt høje kommentarer, skal du blokere brugeren fra at fremsætte kommentarer ved at matche brugernavnet eller ip-adressen. Bloker eventuelle spammere, der kommenterer deres egen kommentar.

5.

Hvis spammerne har tendens til at sende de samme kommentarer, som er unikke for spammeren, skal du blokere udgivelsen af ​​kommentarer, hvis nøgleordene er fundet.

6.

Brug Turing Tests, hvis spammeren implementerer et automatiseret script eller program til at skrive kommentarer. Turing-testen er en metode til hjemmesiden til at bedømme, om plakaten er computer eller menneske. Et eksempel ville være en test, som kun mennesker kan svare på. Testene skulle ændres periodisk for at være effektive. Testen er indstillet af mennesker til at udfordre softwareprogrammer.

7.

En anden form for Turing Test er CAPTCHA testen. (Navnet er baseret på ordet Capture). Denne metode udfordrer et menneske til at kontrollere, om han eller hun er menneskelig. Prøven involverer fortolkning vanskeligt at læse billedord, tal eller begge dele. Det er meget udfordrende for et spammers softwareprogram at komme rundt om dette system. Fordi CAPTCHA er konfigureret af en maskine til at udfordre mennesker, betragtes testen som en Reverse Turing Test.

8.

Gennemfør et system til at indsamle oplysninger om hver kommentar og lad software bedømme, om en kommentar er spam eller ej. Ved hjælp af denne 'distribuerede tilgang' er der indsamlet oplysninger om kommentaren fra mange kilder som andre webservere. Askimet og TypePad er to populære systemer.

Tillad en slags adgangskontrol liste. Opret et kriterium, hvor en bruger anses for at være på en 'god liste', mens andre sendes til en 'dårlig liste'. Et eksempel er at sætte en bruger på en 30 dages prøveperiode, indtil han eller hun kan skrive kommentarer. Han eller hun skal muligvis 'opføre' på hjemmesiden på en vis måde i en periode, indtil den er sat på den 'gode liste'. Adfærd er helt op til virksomhedens eller virksomhedens sikkerhedsfaglige eksperter. En bruger uden aktivitet i 30 dage kan også være genstand for undersøgelse.

10.

Beskyt kommentarskriptet. Et websted har kode, der gør det muligt at skrive kommentarer. Der er måder at en spammer kan finde ud af, hvordan et kommentarsystem fungerer. Ved at gøre det vanskeligt for en spammer at forstå kommentarprogrammeringen, jo vanskeligere er det for en skurkprogrammerer at oprette kode til automatisk at sende spam.

Kombineret mange eller alle af de ovenfor beskrevne fremgangsmåder. Dette vil gøre det ekstremt svært for spammere at angribe et websted, og som følge heraf vil det blive lettere at nå målet.

Hvis din hjemmeside er blevet invaderet af spammere, der specifikt sender kommentarer til kommentarafsnittet på dine websider, hvordan ville du håndtere det? Denne form for spamming kaldes kommentar spam. Her er ideer til bekæmpelse af problemet.