Sådan konfigureres UT 300R2u

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser. Skriv '192.168.1.1' i adressefeltet, og tryk derefter på 'Enter'. Hvis du bruger en USB-forbindelse i stedet for Ethernet, er adressen '192.168.1.2.'

2.

Skriv 'admin' i både brugernavn og adgangskodefelter. Klik på 'OK'.

Klik på 'Kør guiden' på UTStarcoms startside.

4.

Indtast konfigurationsoplysninger givet af din internetudbyder til ATM-grænsefladen, VPI / VCI og Virtual Circuit. Vælg den relevante WAN-adressemetode. Adressemetoden er normalt PPPoE, hvis du har DSL-bredbånd. Hvis din internetudbyder ikke gav bestemte værdier for disse indstillinger, skal du forlade dem som standard.

5.

Indtast brugernavn og adgangskode i PPPoE-sektionen, som du har fået tildelt af din internetudbyder. Indtast eller ændre andre konfigurationsindstillinger i dette afsnit, der blev givet du af din internetudbyder. Hvis din internetudbyder ikke gav bestemte værdier for disse indstillinger, skal du forlade dem som standard. Klik på 'Anvend'.

6.

Klik på 'Værktøjer.' Klik på ' Diverse. 'Klik på' Gem og genstart '.

7.

Klik på' Status ', efter at routeren genstarter, og konfigurationsskærmen automatisk matisk genstarter. Bekræft, at der findes en gyldig DSL-forbindelse. En grøn knap vises for Tilslutning i WAN-sektionen på Status-siden.

8.

Luk webbrowseren.

UT300R2U er en bredbåndsrouter fra UTStarcom. Via en internetudbyder (ISP) vil UT300R2U forbinde din pc til internettet. Du kan konfigurere routeren ved hjælp af det værktøj, der findes på den medfølgende cd, eller du kan få adgang til routeren med HTTP-protokollen via et webbaseret kontrolpanel via din webbrowser.