Sådan laver du en WiFi Booster

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Oprettelse af formularen

1.

Tegn et 1-tommers rektangel på et stykke karton, og sørg for at forlade mindst 3 tommer plads over og under 6-tommers sider.

2.

Sæt kompassen i en 3-tommers radius og træk en halvcirkel ud af hver 6-tommers side, startende i et hjørne på 6-tommers side og slutter på det modsatte hjørne. Du skal efterlades med en form, der ligner en cirkel, der er skåret i halvdelen og havde en lille rektangulær blok placeret mellem de to halvdele.

3.

Placer en prik i hver halvcirkel centreret langs 6-tommers diameter og centreret mellem radius og halvcirkelens yderkant.

4.

Tegn et rektangel på det andet stykke kortbeholdning, der er 9 1/2 tommer med 5 tommer.

Montering af din booster

1.

Klip de stykker kortlagre, som du har sporet og brug blyanten til at slå et hul gennem hver af prikkerne, der er markeret i halvcirklerne.

2.

Skær et stykke folie, der passer til det rektangulære stykke lagret i trin 4 af afsnit 1.

Tape aluminiumet til det rektangulære stykke med den reflekterende side vendt ind i papiret.

4. < / p>

Fold det første stykke karton langs 6-tommers linjer i den rektangulære boks, så begge cirkler peger i samme retning.

5.

Bøj den rektangulære stykke karton omkring de første sider af den cirkulære side med den ikke-fløjlside, der løber langs kanterne af cirklerne og tape på plads.

6.

Placer booster på din router ved at glide din router antenne gennem hullerne i cirklerne, så buen peger i den retning, som brugerne vil være placeret.

Oprettelse af et trådløst netværk i dit hus er en fantastisk måde at sprede en internetforbindelse til alle computere i dit hus. Sommetider er din signalstyrke dog ikke nok. Ved at bruge en parabolisk reflektor kan du fokusere din router hele signalet til det område, du vil arbejde, stærkt øge dets styrke.