Sådan tilslutter du en trådløs bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for dit trådløse netværkskort. Nogle bærbare computere har en lille switch på dem, som du skal flippe for at tænde dit netværkskort nogle har en lille knap med det trådløse symbol på det, som du trykker på. Nogle ældre bærbare computere skal have det tændt ved at gå ind i enhedshåndteringsafsnittet på din computer for at aktivere det trådløse kort.

2.

I nederste højre hjørne af dit dashboard 'll se ikoner til forskellige programmer, der kører. Højreklik på ikonet, der viser to computerskærme og en rød X. Hvis din computer ikke har dette symbol på dit dashboard, skal du gå til din startmenu og klikke på' Netværk . '

3.

Klik på' Opret forbindelse til et netværk. ' Dette vil medbringe en lille boks, der viser alle mulige netværk. Vælg i feltet 'Vis' enten 'Alle' eller 'Trådløse netværk'. Klik på 'Opdater' -symbolet til højre for denne boks. Klik på dit netværk, som enten har navnet du gav det eller navnet på din router. Når du er tilsluttet, vil netværksikonet, du klikede på i trin 2, vise en lille klot i stedet for den røde X.

Tips og advarsler

  • Hvis du får en fejlmeddelelse, der angiver, at netværksindstillingerne på din computer ikke svarer til netværksindstillingerne, skal du højreklikke på netværket og gå ind i 'Egenskaber'. Sørg for, at krypteringstypen og adgangskoden ikke er blevet ændret. Hvis din computer angiver, at den ikke kan oprette forbindelse til netværket, skal du prøve at genstarte din computer. Mange gange, hvis en computer ikke afbryder forbindelsen til sit sidste netværk, stopper den det fra at genoprette forbindelse til et nyt netværk. Hvis du stadig ikke kan tilslutte din bærbare computer og har udført begge ovenstående tip, skal du tage begge stikket ud og internetkabel fra din router, lad routeren sidde i ca. 30 sekunder og sæt den i igen.
  • Med teknologi, der ekspanderer i dagens verden, er mange mennesker ved at bruge bærbare computere sammenlignet med standardskrivebordet. Bærbare computere giver folk en stor mængde information, værktøjer og spil, som de kan bære rundt i en lille rygsæk . De fleste bærbare computere kan endda forbinde til internettet ved hjælp af deres trådløse netværkskort. Trådløse netværkskort giver laptops mulighed for at søge efter og modtage trådløst internet fra forskellige tv-spredningssteder eller routere.