Sådan tilsluttes en computer eller bærbar computer til internettet med en iPhone

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sådan opsættes Tethering på en iPhone

1.

Inden du tager et andet skridt fremad, skal du sikkerhedskopiere! Hvis du ikke har fået kendskabet til introduktionen, skal du sikkerhedskopiere din iPhone nu.

2.

Åbn Safari-browseren på din iPhone og gå til denne adresse: http : //help.benm.at

3.

Rul ned på siden og søg efter afsnittet 'Tethering u0026 Internet Settings'. Tryk på 'Download'.

< p> 4.

Vælg dit land.

5.

Tryk på hvilken tjeneste du bruger. I dette tilfælde vil det være 'AT u0026 T.'

6.

Tryk på knappen 'Installer' på siden 'Install Profile'.

7.

Et vindue vil dukke op advarsel dig, at ægtheden af ​​profilen ikke kan verificeres, og at installere dette ændrer indstillingerne på din iPhone. Husk, at dette er et hack!

Tryk på 'Installer nu'.

8 .

Når det er færdigt, vil det sige 'Profil installeret' øverst. Tryk på 'Udført'. Du kan også lukke din Safari-browser. Du har nu installeret evnen til at binde på din iPhone. Var ikke den smertefri?

Konfigurér tethering på din iPhone. Gå til Indstillinger> Generelt> Netværk. Du vil bemærke, at en ny mulighed er blevet tilføjet kaldet 'Internet tethering.' Gå videre og tryk på det.

10.

Slå kontakten på siden 'Internet Tethering' til 'Til'.

Sådan binder du en iPhone til en Windows-pc via USB

1.

Nu er du klar til at teste dette ud med en computer. Grunden til at du vil tinde er, fordi du er i en situation, hvor du har ikke internetforbindelse (kabel, Wi-Fi eller andet) til din computer eller laptop. Hvis du er hjemme eller på dit kontor lige nu har du mere sandsynligt internetforbindelse, så du kan teste dette korrekt 'skal du midlertidigt deaktivere den.

For at gøre dette på en Windows-pc skal du gå til Start> Kontrolpanel> Netværksforbindelser> Højreklik på din forbindelse> klik på' Deaktiver '.

2.

På din pc skal du have iTunes installeret, og den skal opgraderes til version 8.2 eller nyere. iTunes 8.2 indeholder tethering driveren, som Windows skal genkende iPhone.

3.

Tag det USB-kabel, der fulgte med din iPhone (ja, den du synkroniserer med) og tilslut y vores iPhone til din pc. Din computer vil muligvis forsøge at åbne din iPhone i iTunes, men bare lukke disse vinduer nu. Hvad der er vigtigt er, at Windows vil bede dig om, at den har fundet og installerer et nyt stykke hardware kaldet 'Apple Mobile Device Ethernet.'

4.

Gå til Start> Kontrolpanel> Netværksforbindelser på din pc, du vil se, at der er installeret en helt ny lokalforbindelse.

Hvis du ser egenskaberne for denne forbindelse, ser du, at den er til 'Apple Mobile Device Ethernet.' Du vil også bemærke, at den øverste del af din iPhone blinker blå og siger 'Internet Tethering.'

Ingen yderligere konfiguration er påkrævet på dette tidspunkt. Du er klar til at åbne en browser på din PC og start surfing.

Sådan binder du en iPhone til en Mac OSX via USB

1.

Ligesom med pc'en skal iTunes opgraderes til version 8.2, og du vil bruge iPhones USB-kabel til at slutte til Mac.

Tethering via USB fungerer kun for Mac'er med OSX 10.5.7 eller nyere. Hvis du har en tidligere version af OSX, så prøv at tethering via Bluetooth (jeg har Bluetooth til at arbejde med 10.4). Grundlæggende når du er tilsluttet via USB, bør tethering starte med det samme.

2.

Du kan bekræfte din forbindelse ved at gå til Apple> Systemindstillinger> Netværk og kigge efter Ethernet-adapteren med parenteser efter den.

Sådan binder du en iPhone til en Mac OSX via Bluetooth

1.

Ligesom med pc'en skal iTunes opgraderes til version 8.2. Først skal du parre Mac'en med din iPhone via Bluetooth. Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på din iPhone ved at gå til Indstillinger> Generelt> Bluetooth. På din Mac skal du gå til Apple> Systemindstillinger> Bluetooth for at sikre, at Bluetooth er Vælg 'Indstil ny enhed.'

2.

Vælg 'Mobiltelefon' i Bluetooth-enhedens opsætning. Det vil søge til din telefon via Bluetooth. Vælg den, og så vil den give dig en kode. Din iPhone vil automatisk bede dig om koden. Indtast koden i din iPhone og tryk på 'Connect.' Du kan også vælge den mulighed, den skal bruge adressen boo k. På den sidste skærm af opsætningsnoten kan du vide, at du har mulighed for at bruge mobiltelefonen som et 'Personligt netværk'.

3.

Du vil bemærke det selv om din iPhone og Mac er parret, er du stadig ikke tilsluttet. Næste trin er at gå til Bluetooth-symbolet øverst i højre hjørne på din Macs skrivebord, klikke på det og vælg 'Tilmeld dig netværk på iPhone.' Endnu en gang blinker din iPhone blåt øverst og siger 'Internet Tethering. 'Du er klar til at surfe på nettet på din Mac! Du kan afbryde forbindelsen ved at vælge 'Afbryd fra iPhone' fra Bluetooth-menuen.

4. Når du er færdig tethering, skal du gå tilbage til Indstillinger> Generelt> Netværk> Internet Tethering på din iPhone og skære tethering off. Du vil ikke have nogen overraskende gebyrer på din mobilregning.

Tips og advarsler

  • For USA iPHONE-BRUGERE: AT u0026 T har ikke officielt frigivet deres tethering service i forbindelse med denne skrivning - men det er et velkendt faktum, at når de gør det, vil de opkræve ekstra for det - så der er risiko for, at du muligvis bliver opkrævet ekstra på din telefonregning for gør dette.
  • Det kan du ikke vide, men det er muligt at tage visse mobiltelefoner eller smartphones, der har en Wi-Fi eller dataforbindelse, og dele den forbindelse med en stationær computer eller laptop. Denne handling kaldes 'tethering', og det kan være et godt handy trick, når du er på vej væk fra hjemmet eller på kontoret og har brug for at komme online. Her vil jeg vise dig, hvordan man kan binde med en iPhone. Du har sikkert set et væld af artikler på nettet om at binde med en iPhone - og spekulerer nok på, hvad der kommer til at gøre denne artikel til noget andet - godt, de fleste tethering-artikler viser kun dig, hvordan du aktiverer det på din iPhone og derefter stopper der. Jeg vil faktisk tage dig resten af ​​vejen og vise dig hvad du skal gøre på din pc eller Mac for at få det til at fungere sammen med din iPhone.

    * Husk at vi er At forsøge at gøre her betragtes som hacking og understøttes ikke af Apple (i det mindste ikke som i denne skrivning). Vi er i det væsentlige muliggør en funktion, som Apple har oprettet, men er i øjeblikket deaktiveret, så sikkerhedskopier din iPhone først! OK, du er blevet advaret - lad os nu komme i gang!