Sådan tilsluttes en printer til en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se i manualen, der fulgte med printeren, for at afgøre, om den har indbyggede trådløse funktioner. Køb en trådløs printeradapter, hvis printeren ikke har en indbygget trådløs enhed.

2.

Tilslut den trådløse adapter til USB-porten på printeren. Få adgang til en af ​​de computere, der er tilsluttet dit trådløse netværk.

3.

Åbn startmenuen og klik på 'Kontrolpanel'. Rul ned og klik på ikonet 'Netværk og delingscenter'.

4.

Rul ned til bunden af ​​vinduet og klik på 'Printerdeling.' Klik på knappen 'Tænd printerdeling'. Klik på knappen 'Anvend' for at gemme ændringen.

5.

Vælg linket 'Vis computere og enheder' i øverste venstre hjørne af vinduet. Klik på knappen 'Tilføj en printer' øverst på skærmen.

6.

Vælg 'Tilføj en trådløs printer' og klik på 'Næste'. Klik på navnet på printeren fra listen over tilgængelige trådløse enheder. Klik på 'Næste'.

7.

Klik på 'Udfør' for at forbinde computeren til den trådløse printer. Gentag installationsprocessen på andre computere på netværket, der har brug for adgang til printeren.

Tips og advarsler

  • Når du er tilsluttet den trådløse printer, kan du vælg printeren, når du vælger indstillingen 'Udskriv' i ethvert tekstredigeringsprogram eller en webbrowser. Hvis computeren på dit trådløse netværk bruger Windows XP eller et ældre operativsystem, skal du muligvis også åbne menuen 'Printer' i ' Kontrolpanel 'og vælg' Tilføj en printer ', inden du tilslutter printeren.
  • De valgmuligheder, du skal vælge for at oprette forbindelse til printeren, kan være lidt anderledes afhængigt af operativsystemet installeret på din computer. Se vejledningen, der fulgte med din computer eller supportwebstedet til dit operativsystem for at finde specifikke instruktioner.
  • Trådløse routere giver dig mulighed for at forbinde flere computere sammen for at dele filer og internetadgang. Du kan også bruge den trådløse router til at forbinde alle dine computere til den samme printer, så hver kan udskrive fra den samtidigt. For at forbinde en printer til en trådløs router skal du ændre flere indstillinger på hver af de computere, der bruger printeren.