Sierra Trådløse Problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Ingen enhed fundet

Når din Sierra Wireless-overvågning (det lille vindue du starter for at oprette forbindelse til internettet ved hjælp af modemet) viser meddelelsen 'Ingen enhed fundet', så kan den ikke finde dit USB-modem. Sørg for, at dit modem er sikkert tilsluttet din computers USB-port, og løse problemet ved at gå til computerens 'Control Panel' og finde softwaren til dit modem (Tru-Install). Kør applikationssoftwaren for at geninstallere driverne til dit modem og få det til at køre igen.

Ingen SIM indsat

Når Sierra Wireless Watcher viser 'No SIM Inserted', har dit modem problemer med at læse SIM-kortet inde i din model. Afbryd modemet fra din computer og åbn det (ligesom du ville indsætte et batteri i en mobiltelefon.) Dit SIM-kort er det lille plastikkort, du ser direkte inde i modemmet; sørg for, at det stadig er sikkert fastgjort til dit modem. Du vil muligvis også gerne fjerne og indsætte kortet igen, hvilket kan hjælpe med at fjerne eventuelle affald, der måtte være på kortet, hvilket forårsager dårlig læsning. Hvis du fortsat har problemer med SIM-kortet, skal du tage den til din trådløse udbyder for at få service.

Ingen barer

Sierra Wireless-kort kan, ligesom mobiltelefoner, ikke modtage modtagelse overalt. Hvis dit trådløse kort ikke viser nogen søjler, kan det ikke få nogen modtagelse, hvor du er, og vil ikke kunne oprette forbindelse til internettet. Prøv at flytte computeren til en anden del af lokalet eller et andet sted for at få bar og hente på internettet.

Kan ikke gennemse

I nogle tilfælde kan du muligvis ikke surfe på internettet, selvom dit Sierra Wireless-kort er forbundet til internettet. For at løse dette problem skal du åbne internet Explorer og gå til 'Tools', derefter 'Internet Options' og derefter 'Connections.' I forbindelser skal du sørge for at vælge 'Never dial a Connection' og derefter klikke på fanen 'LAN Settings'. Sørg for, at 'Automatisk registrering af indstillinger 'er valgt.

Radio Off

Når du bruger et Sierra Wireless-kort til første gang på en computer, kan du muligvis modtage meddelelsen' Radio er slukket ', hvilket gør det, så modemet ikke kan oprette forbindelse til Internet eller få strøm fra din computer. Løs situationen ved at gå til menuen 'Værktøjer' i Sierra Watcher og th og vælg 'Slå radio til.' Sierra trådløse kort bruges af millioner af mennesker hver dag for at få adgang til internettet, mens de er på farten. De kompakte 3G-modemmer er typisk knyttet til en bærbar computer via sin USB-port, og kan give en bruger mulighed for at surfe på nettet fra hvor som helst de kan få et mobiltelefon signal. Som mange forbrugerelektronik kan Sierra Wireless-kort have nogle problemer.