Typer af Firewall Security

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Historie

Begrebet 'firewall' har eksisteret siden 1764, og betydningen er ikke ændret. Firewalls stopper eller bremser en farlig begivenhed fra at sprede sig mellem to steder. I teknologiarenaen kan vi spore den første brug af udtrykket 'firewall' til slutningen af ​​1980'erne, da Morris-ormen (den første virkelige internetvirus) infiltrerede NASA, U.C. Berkeley, Lawrence Livermore Laboratory og Stanford University. Teknologiforskningslaboratorier deler stadig information; Alt er beskyttet af sofistikerede firewalls.

Funktion

Appliance og applikation firewalls deler de samme funktioner, for at sænke eller stoppe cyberterrorister, hackere, DoS-angribere og ondsindede vira fra at infiltrere et netværk eller en enkelt computer. En firewall er som en gravgravide omkring et slot. Formålet er at give slotherren tid til at få resten af ​​hans forsvar på plads. Det samme gælder for en firewall. Det virker som den første forsvarslinje, og hvis en cyberkriminel kommer igennem, advarer den om de andre sikkerhedsniveauer for en invasion.

Typer

En e-mail-firewall kan være et apparat som Barracuda Spam u0026 ampere ; Virus Firewall eller et program som iHate Spam af Sunbelt Software. Begge disse firewalls filtrerer email for malware, phishing, pharming, spam og vira. Appliance firewalls beskytter mod uautoriserede indtrængen ved hjælp af det nyeste i IPSec (Internet Protocol Security) algoritmer, autentificering og kryptering af hver IP-pakke eller datastrøm og pinging af hver kommunikationsport. Program firewalls er software firewalls, der er mest almindeligt anvendt af individuelle computerbrugere og sikkerhedskonsulente virksomheder, der giver deres medarbejdere adgang til internettet eller tillader dem at bruge flashdrev, der kunne indeholde skadelig software.

Overvejelser

Firewalls er ikke skabt ens. Forbrugerne bør forstå niveauet af firewall, de kræver baseret på deres internetaktivitet eller de data, de opbevarer. Hvis du besøger spilwebsites og sociale netværk eller bruger et webcam, der er tilsluttet via internettet, skal du have den bedste firewall til rådighed. Gratis eller billige firewalls muliggør muligvis ikke det beskyttelsesniveau, der kræves for at stoppe eller bremse en ubudne. Dette gælder også for apparatbaserede firewalls. Se ikke efter det billigste modem / router til forbindelse til internettet. Se efter en, der giver de bedste firewall / sikkerhedsmuligheder.

Misforståelser

Myten, der er blevet forplantet i årevis i teknologiske arenaer, er, at apparatbaserede firewalls er bedre end applikationsbaserede firewalls. Men det ene er ikke i sig selv det bedste sikkerhedsniveau, der kræves til beskyttelse mod cyberkriminelle. Når du kombinerer en high-end apparat firewall med en yderst sofistikeret applikations firewall, eliminerer du de fleste sikkerhedsbrud, der kunne komme igennem, når du bruger kun en firewall-løsning. Der er to typer firewalls: applikationsbaseret og apparatbaseret. Begge typer firewalls udfører en eller flere af fire funktioner: pakkefiltrering, proxyserver, applikations gateway eller kredsløbs gateway. Denne artikel vil debunk de vedvarende myte omkring firewalls, som hævder, at apparat-baserede firewalls er de bedste. Begge typer af firewalls er et must i det enogtyvende århundrede for at stoppe databrud fra cyberkriminelle, hackere og DoS-angreb.