High Speed ​​Internet Tips

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Bandwitdth

Det antages ikke, at du simpelthen fordi du har en højhastighedsforbindelse til internettet, kan bruge mange applikationer på én gang. Hvert program, der bruger netværksforbindelsen, som f.eks. en e-mail-klient , webbrowser og instant messenger kræver en vis mængde båndbredde. Kontroller for åbne applikationer, hvis du oplever en slow-down i hastigheden af ​​din internetforbindelse

Tilgængelighed og pålidelighed

Højhastighedsforbindelser er bredt tilgængelige via kabel-, DSL- og satellit-internetteknologier, både i store byer og landdistrikter. Husk, at uvejr som regn og tordenvejr kan påvirke din internetforbindelse negativt.

Sikkerhed

Implementer sikkerhed, hvis du bruger højhastighedstog Internetforbindelser. Da sådanne forbindelser altid er på, er der større potentiale for skadelige vira, spyware og andre skadelige filer, der inficerer computeren. Installer et antivirusprogram som AVG og et anti-spywareprogram sådan som Super Anti-Spyware. Højhastigheds internetforbindelser kræver vedligeholdelse og ledelse for at sikre deres pålidelighed.