Definition af trådløs sikkerhed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Fakta Internetsikkerhed har været den største bekymring blandt online brugere og med god grund. I 2008 blev over 264 millioner dollars gået tabt på grund af internetangreb. Klager blev rapporteret i gennemsnit på næsten 23.000 om måneden, en drastisk stigning fra 2000, da den gennemsnitlige kun 1400 klager om måneden. Internet bedrageri, identitetstyveri og kredit / betalingskort bedrageri tegnede sig for næsten 18 procent af klagerne. Disse tal ville være højere, hvis det udestående antal klager var blevet rapporteret. Disse tal understreger vigtigheden af ​​at sikre din internetforbindelse.

Fordele

At have en sikret trådløs forbindelse giver brugeren roen i at vide, at deres oplysninger er sikre, mens de driver forretning eller deler det med deres kære eller venner. Flere og flere mennesker bruger sikrede forbindelser for at undgå at blive offer for internetkriminalitet. De fleste trådløse sikkerhedsprodukter og -tjenester er ret billige sammenlignet med priser fra flere år siden. Online virksomheder har stor gavn af forbrugertilliden, da resultaterne fra en Gartner Research-undersøgelse viste, at næsten 70 procent af købere opsatte en online-ordre, fordi de ikke troede på transaktionen.

Typer af angreb

Der er flere angreb, der kan kompromittere trådløs sikkerhed Indsætningsangreb er de mest grundlæggende af alle de kendte overfald på din forbindelse. En person kan nemt infiltrere dit netværk ved blot at vælge det fra en liste over netværk inden for rækkevidde og etablere en forbindelse. Dette problem er at tildele et kodeord til dit netværk. Aflytning og overvågning af trådløs trafik svarer til et indsættelsesangreb, men angriberen behøver ikke få adgang i stedet kan de opfange signalet, hvis de er inden for rækkevidde. Klient-til-klient-angreb er, når to trådløse klienter forbinder direkte til hinanden, omgå adgangspunktet, og man forsøger at infiltrere den anden computers computer. Jamming er, når for meget information overvælder frekvenserne, forårsager DOS eller Denial of Service , som forbyder service fra at nå adgangspunkter og klienter.

Typer af trådløs sikkerhed

Der er forskellige typer trådløs sikkerhed, som du kan aktivere for at beskytte din forbindelse. Routere og trådløs hardware har WEP (Wired Equivalent Privacy) og WPA (WI-FI Protected Access) -konfigurationer Disse to er de vigtigste sikkerhedsfunktioner til en trådløs forbindelse. WEP giver beskyttelse ved at kryptere de oplysninger, der sendes fra et punkt til et andet over radiobølgerne. WPA er et certifikatprogram, der følger protokollen fra Wi -Fi Alliance. Det kræver brugerautentificering, som er krypteret, før en klient får adgang. WPA er en nyere og mere kraftfuld form for beskyttelse end den ældre WEP.

Advarsel

Nogen der ikke har en sikret forbindelse, kan risikere at få computeren beskadiget af virus og / eller deres information stjålet. En person bør tage ekstra forholdsregler, såsom at slukke for de trådløse indstillinger, når de arbejder offline, og sørg for, at firewallen er aktiveret og begrænser kun onlinekommunikation til websteder, der har et SSL- eller Secured Sockets Layer-forbindelse. Denne forbindelse er standard, og er en af ​​de mest effektive sikkerhedsforanstaltninger på internettet. Vær også forsigtig, når du vælger et hotspot, og prøv at bruge forbindelser, som du stoler på. Adgang til internettet via en trådløs forbindelse har eksploderet inden for det sidste årti. Det giver de på farten mulighed for at drive forretning, kontrollere e-mails eller bare surfe på internettet. Farerne ved din computer er imidlertid de samme som ved tilslutning til internettet ved hjælp af den traditionelle metode. Trådløs sikkerhed er blevet stadig vigtigere, da denne type forbindelse har fået en masse popularitet. Der er forskellige måder, hvorpå du kan sikre din trådløse forbindelse og dine oplysninger.