Sådan konfigureres Netgear WGR614 v6

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start din webbrowser, og skriv derefter 192.168.1.1 i adressefeltet. Klik på 'Enter'.

2.

Klik på 'Grundlæggende indstillinger.' Indtast konfigurationsoplysningerne fra din internetudbyder på denne skærm. Indstillingerne, som ikke er angivet af din internetudbyder, kan sandsynligvis overlades til deres standardværdi. Klik på 'Anvend' før du navigerer væk fra denne skærm.

3.

Klik på 'Trådløse indstillinger' i menuen til venstre på skærmen. Indtast eller vælg de relevante indstillinger i dialogboksen Trådløse indstillinger. Vælg de relevante sikkerhedsindstillinger, og generer derefter sikkerhedsnøglen. Klik på 'Anvend' før du navigerer væk fra dialogboksen Trådløse indstillinger.

4.

Genstart routeren for ændringerne træder i kraft.

Tips og advarsler

  • Alle enheder på dit trådløse netværk skal bruge det samme netværksnavn (SSID) og den samme kanal for at fungere som forventet. Hvis WEP eller WPA-sikkerhedstilstand er valgt, skal alle enheder på det trådløse netværk bruge denne sikkerhedsfunktion og sikkerhedsnøglen.
  • Netgear WGR614 v6 router giver mulighed for en delt internetforbindelse til et lille netværk, f.eks. I et hjem eller en lille virksomhed, via en ekstern bredbåndsadgangsenhed som et kabelmodem eller DSL-modem, der normalt er beregnet til brug af en enkelt computer. Routeren leveres med en ressource cd, der vil træde dig igennem konfigurationsprocessen. Hvis du ikke har cd'en, eller hvis du ikke ønsker at bruge den, kan routeren konfigureres via sit webbaserede hjælpeprogram.