Sådan installeres en mediekortlæser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en all-in-one mediekortlæser fra en elektronik eller computer butik. Se Ressourcer for eksempler på disse USB-mediekortlæsere. En masse USB-forbindelse mediekort læsere kan købes for under $20. Før du køber en læser, skal du sørge for, at læseren kan understøtte de typer mediekort, som du plejer at bruge. Du kan bestemme typen af ​​kort i din enhed (f.eks. Et kamera) ved at høre enhedens brugervejledning eller ved at fjerne mediekortet og læse de oplysninger, der er trykt på kortet.

2.

Tilslut mediekortlæserenheden til en ledig USB-port på din computer eller laptop. USB 2.0-porte fungerer bedst for mediekortlæsere, da de giver mulighed for hurtigere dataoverførselshastigheder. Hvis din mediekortlæser kom med en ekstern strømforsyning, tilslut strømforsyningen til et stikkontakt, og tilslut derefter USB-kablet til computeren. Tænd mediekortlæseren, hvis der er en strømafbryder på strømforsyningen eller kortlæseren.

3

Vent nogle få sekunder for computeren at 'opdage' og genkende enheden. Du bliver muligvis bedt om at køre et driverinstallationsprogram eller software. Hvis nogen software fulgte med kortlæseren, skal du indsætte disken og Kør programmet. Hvis du bliver bedt om at installere drivere eller søge efter drivere, skal du klikke på 'Ja' eller 'OK', og lade computeren søge efter og installere nødvendige chauffører. Nogle computere har allerede installeret drivere eller genkender blot mediekortlæser som en plug-and-play-enhed. Hvis dette er tilfældet, vil læseren arbejde så snart den er tilsluttet. Du kan blive bedt om at genstarte computeren, hvis der skal installeres drivere eller software.

Tips og advarsler < / h4>

  • Køb en kortlæser, der har flere indgange eller gør det muligt at indsætte flere kort i det. Dette vil spare penge i det lange løb og tillade dig at bruge mediekort til at flytte filer til og fra din computer på forskellige kortformater.
  • En mediekortlæser tillader aftagelige hukommelseskort fra enheder som digitalkameraer, bærbare videospilssystemer, mobiltelefoner og andre enheder, som læses og åbnes på en stationær eller bærbar computer. All-in-one mediekortlæsere tillader forskellige typer mediekort at blive læst, og filerne på dem er tilgængelige. Fælles typer mediekort omfatter MicroSD-kort, Compact Flash, Memory Stick og Smart Media.