Sådan finder du en Bluetooth-adgangskode

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se på bagsiden af ​​dit headset eller højttalertelefon for Bluetooth-adgangskoden til enheden. Typisk er parringskoden til headsets udskrevet på et klistermærke, som derefter anbringes på undersiden af ​​tilbehøret.

2.

Gå ind i Bluetooth-menuen på din mobiltelefon for at finde den adgangskode til din mobiltelefon. Bluetooth-menuen til din telefon er typisk placeret under menuen 'Indstillinger'. I menuen Indstillinger skal der være en mulighed for at 'Hent kode' eller noget sammenligneligt, hvilket vil give dig mulighed for at finde koden til din telefon.

3.

Gå ind i indstillingerne menu til din computer for at finde sin Bluetooth-adgangskode. Nogle bærbare computere genererer tilfældigt en ny Bluetooth-adgangskode til dig hver gang du vil parre dem med en ny enhed. I så fald er menuindstillingen du leder efter, noget som 'Generer ny parringskode.'

4.

Se i instruktionsbogen for dit Bluetooth-tilbehør, hvis du ikke kan finde adgangskoden er knyttet til enheden eller i menuen. Mange producenter vil udskrive adgangskoden til enheder i deres instruktionsbog. Hvis du stadig ikke kan finde kode, kan du prøve at bruge alle nuller.

5.

Se i online fora for adgangskoden til din enhed, hvis du stadig har problemer med at finde den. Søg i Google svarende til 'Nokia N98 Bluetooth Pairing Code.' Denne søgning fører typisk til et forum eller en hjælpeside, der vil have parringskoden til din enhed.

Bluetooth er en hurtig og nem måde at trådløst forbinde to elektroniske enheder. Bluetooth bruges typisk til at forbinde mobiltelefoner og PDA'er til håndfri enheder som headset og højttalertelefoner, men det kan også bruges til at forbinde disse enheder til computere og MP3-afspillere. For at forbinde to Bluetooth-enheder skal du finde adgangskoden eller 'parringskode' for enheden. Det er normalt ret nemt at finde det.