Sådan bygger du en NAS fra en gammel computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Steps

1.

Fjern gamle programmer fra din computer. Din gamle computer har sandsynligvis en masse bagage tilbage fra, da den var i brug. Fjern unødvendige programmer og data, eller overvej at geninstallere Windows for at få et nyt system, før du starter.

2.

Tilføj pc'en til netværket. Hvis du kan, skal du forbinde pc'en med et kabel, i stedet for at bruge trådløs. Dette giver dig den bedste ydeevne ved overførsel af data fra din NAS-pc.

3.

Byg delte mapper på din pc. Del ikke hele din harddisk, eller du kan finde dig selv med en inoperabel computer. Opret en ny mappe på din pc som den dedikerede placering for alle data at opholde sig.

4.

Del dit lager. Højreklik på den mappe, du har oprettet, og vælg 'Deling' fra menuen. Herfra skal du give din del et navn og vælge, at du vil have alle undermapper til at blive delt automatisk.

5 .

Opret værts-pc'erne. På de pc'er, der bruger NAS-enheden, skal du åbne mappen 'Netværk' og navigere til din NAS-pc. Du skal se den del, du oprettede i det sidste trin. Klik på denne del og vælg, at du vil kortlægge denne del som et netværksdrev. Du skal nu se denne mappe som et nyt drev på din pc.

Tips og advarsler

< / p>
  • NAS-lagring er fantastisk til arkivering af data, men langsom hastighed kan nu lade dig bruge det meget mere. Hold programmer installeret på din lokale maskine for at forhindre en afmatning på din pc.
  • Network Attached Storage (NAS) -enheder er en fantastisk måde at give dig mere plads til at gemme filer. Du kan oprette forbindelse til NAS-enheder med hver pc på dit netværk og dele information problemfrit, og de kan fungere som sikkerhedskopier til dine pc'er. Men NAS-enheder kan blive dyre hurtigt, og mange kan ikke opgraderes over tid. Hvis du har en gammel pc, der ikke er i brug, skal du følge nedenstående trin for at spare omkostningerne og oprette en udvidelig NAS-enhed på den billige.