Sådan fås fjernadgang til din computer gratis

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til min computerikon og højreklik, vælg egenskaber og vælg derefter 'Fjern u0026 quot; fane. På den fjernbetjeningsfane skal du markere den boks, der tillader det. Dette fortæller din computer og firewall, at du tillader fjernforbindelser fra omverdenen til din computer.

2.

Find et gratis program som dyndns.com. Opsæt en konto, og du skal oprette et webnavn for det. I dette tilfælde kalder vi det 'mycomputer'. Det gratis webhostfirma vil tilføje et domænenavn til det som mycomputer.blogspot.com. Dette vil installere et lille klientprogram på din computer, der regelmæssigt vil fortælle dit værtsprogram, hvor du finder din computer (ip-adresse) på internettet.

3.

Gå til din router og du skal indtaste en kommando for port forwarding. Dette betyder, at når din router ser en anmodning fra internettet for at få adgang til dit skrivebord, skal du sende denne anmodning til din computer på netværket. I router under port forward fortælle det at videresende al trafik til port 3389 til din lokale computer 192.168.1.X. Uanset hvad din computer-ip-adresse kan være.

Gå til et eksternt sted, sig dit venners hus eller en internetkafé med en bærbar computer, og gå til Start / Programmer / tilbehør / Tilslutning til fjernskrivebord. Klik på det, og det vil tillade dig at indtaste din givne domæneadresse i u0026 quot; mycomputer.blogspot.dns u0026 quot; (eller hvad du endda hedder det fra dyndns-tjenesten). Du skal få en logonskærm på din lokale computer, og når du trykker på Enter (efter at du har logget på), vil du se dit hjemme-skrivebord.

Har du nogensinde været ude hos en klient, og du har brug for et dokument på din computer, er det for langt at tage det. Så du bare fjernadgang til din computer. Mange virksomheder tilbyder denne service mod betaling, men jeg vil vise dig, hvordan man gør det gratis!