Sådan forbinder du Linksys Network

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til nogen af ​​de andre computere, der allerede er forbundet med Linksys-netværket. Åbn computerens startmenu, og navigér derefter til kontrolpanelet. Rul ned gennem listen over ikoner i kontrolpanelet, og dobbeltklik på ikonet mærket som 'Netværk og deling'.

2.

Find de tre ikoner øverst i menuen 'Netværk og delingscenter'. Se på ikonet på to computere, der er tilsluttet sammen, og kontroller for at se, hvilket navn der er angivet under ikonet, f.eks. 'Linksys' eller 'Hjemmenetværk'. Skriv det navn, der er angivet der.

3.

Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til Ethernet-porten på den computer, du vil oprette forbindelse til Linksys netværk, hvis computeren ikke har et trådløst kort. Slut den anden ende af kablet til en af ​​de nummererede porte på Linksys-routerens bagside. Tilslut ikke nogen kabler overhovedet, hvis computeren har et trådløst kort, og routeren har trådløse funktioner.

Gå til 'Netværk og delingscenter' på den computer, du vil oprette forbindelse til Linksys-netværket. Klik på o n 'Link til en forbindelse eller et netværk' på venstre side af skærmen.

5.

Rul ned gennem den nye menu, der vises, og klik på 'Manuel tilslutning til et netværk '-knap. Indtast det netværksnavn, du tidligere skrev ned i tekstfeltet 'Netværksnavn'.

6.

Marker afkrydsningsfeltet 'Connect Automatically', hvis du vil have din computer automatisk Opret forbindelse til netværket, når du tænder det. Lad de andre indstillinger være tomme eller i deres nuværende indstillinger, og klik på 'Connect.'

7.

Gå tilbage til menuen 'Netværk og delingscenter'. Klik på knappen 'Fildeling', hvis du vil have din computer til at kunne dele filer med de andre maskiner på Linksys-netværket.

Tips og advarsler

< li> Hvis der kun er et netværk i nærheden, og der ikke er nogen chance for ved et uheld at forbinde til et andet netværk, behøver du ikke at skrive netværksnavnet. I stedet skal du blot klikke på 'Opret forbindelse til et netværk' i 'Netværk og deling Center ', og klik derefter på optionen til Linksys router. Hvis din computer ikke har et trådløst kort, men du vil oprette forbindelse til en trådløs Linksys-router uden at bruge et Ethernet-kabel, kan du tilslutte en trådløs adapter til computerens s USB-port. Hvis du ikke er sikker på, om du har et trådløst eller kablet netværkskort, kan du finde ud af det ved at gå ind i Kontrolpanel og klikke på 'Enhedshåndtering.' Se under overskriften 'Netværksadapter' for at se om kortet er markeret som trådløst eller trådløst. Når der er flere computere i et enkelt hjem eller kontor, er det ikke nødvendigt, at alle maskiner har deres egne internetforbindelser eller ikke kan dele filer mellem hinanden. Ved hjælp af en Linksys-router kan du forbinde alle computere sammen til et enkelt netværk. Hvis der findes et eksisterende Linksys-netværk, og du har en ny computer, der skal tilføjes, kan du forbinde pc'en ved at ændre et par indstillinger i operativsystemet.