Sådan hentes trådløse netværkssignaler ved hjælp af en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Søg efter tilgængelige netværk ved at højreklikke på den lille boks, der ligner et tv, nederst til højre på skærmen. Klik på 'Åbn tilgængelige netværk' for at åbne en ny skærm, der viser alle netværk i området.

2.

Se på de tilgængelige forbindelser. Du vil se nogle der siger 'Secure' og nogle der siger 'Usikrede.' Hvis du kender adgangskoden til et sikkert netværk, kan du oprette forbindelse ved hjælp af adgangskoden. Hvis ikke, kan du oprette forbindelse til et usikret netværk uden adgangskode.

3.

Se på hver ledig forbindelse. Bemærk stængerne til højre. Du skal finde et netværk med mindst fire søjler for at oprette forbindelse til og bruge internettet.

4.

Vælg det netværk, du vil oprette forbindelse til, og klik på 'Connect'. Når forbindelsen er lavet, kan du bruge internettet. Hvis du flytter ud af området og mister signalet, skal du gentage trin 1, 2 og 3 for at finde en ny forbindelse.

Tips og advarsler

  • Husk at usikrede netværk kan være risikabelt at bruge og kompromittere dine personlige oplysninger, så vær forsigtig, når du vælger et usikret netværk.
  • Hvis du har en trådløs bærbar computer, kan du oprette forbindelse til internettet, mens du er mobil, så længe du kan finde et usikret netværk for at oprette forbindelse til eller et sikkert netværk, hvis du har den adgangskode, der skal bruges til at oprette forbindelse. Mange mennesker og virksomheder beskytter ikke deres trådløse netværk med en adgangskode, så alle inden for rækkevidde kan bruge dette netværk til at oprette forbindelse til internettet. Se, hvordan du henter trådløse netværkssignaler ved hjælp af en bærbar computer, så du kan begynde at surfe i dag.