Sådan køber du en Home Wireless Internet Service

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at computere i dit hjem har trådløse kort installeret i dem. Trådløse kort er, hvad der finder signaler om, at dit trådløse netværk sender ud, så du kan oprette forbindelse til internettet. Det store flertal af computere og bærbare computere på markedet i dag har indbyggede trådløse kort. Hvis dit ikke gør det, kan du købe et individuelt trådløst kort.
For at kontrollere, klik på Start-menuen og vælg Kontrolpanel. Vælg Vista i 'Hardware' og derefter 'Enhedshåndtering.' I XP skal du vælge 'Skift til klassisk visning', 'System', 'Hardware' og 'Enhedshåndtering'. Der vises en liste over hardwaretyper. Tryk på plustegnet ved siden af ​​'Netværksadaptere.' Hvis en af ​​de enheder, der vises har 'trådløs', 'WLAN' eller 'WiFi' i titlen, har du held og lykke.

2.

Køb en internetplan fra en internetudbyder. Den type plan du vælger er op til dig; mange kommer i bundter med telefon og kabel-tv. Bortset fra bredbåndsinternet, kan du også vælge DSL, hvilket er billigere men langsommere, eller en ny teknologi som de fiberoptiske forbindelser af Verizon FiOS. En firma tekniker vil komme til dit hjem og installere hvad service du køber; Normalt indebærer det at oprette et modem, en lille maskine, der forbinder til dit kabel eller telefonlinje, som du derefter tilslutter til for at oprette forbindelse til internettet.

3.

Køb en trådløs router . Routere er fremstillet af mange virksomheder, herunder Linksys, Belkin, D-Link eller Netgear, og er tilgængelige i tekniske butikker som Best Buy eller varehuse som Target. Der er normalt ikke brug for en high-end-router, noget i området $40 til $50 vil fungere godt til brug i hjemmet. En router stikker ind i dit modem, hvor din computer normalt skal tilsluttes, roeren skaber derefter det netværk, som computere kan Opret forbindelse til trådløst.

4.

Konfigurer det trådløse netværk ved hjælp af instruktionerne og installations-cd'en, der følger med din router.

At købe trådløst internet i dit hjem er faktisk en multi-trin proces. Internetudbydere - Time Warner Cable, Comcast, og resten - installer højhastigheds internet i dit hjem, der har trådløs kapacitet, men er som regel ikke trådløs som standard. For at oprette en trådløs forbindelse skal du købe en trådløs router. Ved hjælp af routeren kan du oprette et trådløst netværk, som dine computere 'trådløse kort derefter genkender og opretter forbindelse til.