Sådan konfigureres en Telnet-server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installation

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Indstillinger.'

2.

Dobbelt Klik på ikonet 'Kontrolpanel'.

3.

Dobbeltklik på 'Administrative opgaver.'

4.

Dobbelt -click 'Tilføj / fjern programmer.'

5.

Vælg 'Windows Components' og klik på 'Add.' Dette åbner et vindue, der viser et udvalg af tilgængelige Windows-komponenter. De, der er markeret, er allerede installeret. Klik på afkrydsningsfeltet for 'Telnet' og klik på 'OK'. Installationen er færdig.

6.

Klik på 'OK' for at afslutte installationskonsollen.

Konfiguration

1.

Dobbeltklik på ikonet 'Computer Management' i kontrolpanelet åbnet fra afsnit 1.

2.

Klik på 'Lokale brugere og grupper' under 'Systemet Værktøjer 'sektion.

3.

Klik på' Grupper 'biblioteket. En liste over grupper vises på højre side af vinduet.

4.

Højreklik på 'Telnet-klienter' -gruppen og vælg 'Egenskaber'. Dette åbner et vindue, der viser de brugere, der har adgang til telnet-tjenesten. Klik på knappen 'Tilføj' for at tilføje brugere til listen. Hvis en bruger ikke er tilføjet til gruppen, kan han ikke få adgang til telnet-tjenesterne på den server.

5.

Klik på knappen 'OK'.

Telnet er en ældre teknologi, der giver brugerne en kommandolinje grænseflade med serveren. Det første skridt i konfigurationen af ​​serveren er at installere indstillingen på Windows-serveren. De fleste Windows-installationer inkluderer ikke Telnet, så du skal installere det. Efter installationen konfigurerer administratoren tilladelser for at få adgang til serveren. Når konfigurationen er konfigureret, kan brugerne oprette forbindelse til tjenesten fra fjerntliggende lokaliteter.