Sådan laver du en hjemmelavet netværkskabel tester

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Lav en hjemmelavet netværkstester

1.

Skær det arbejdende netværkskabel, så der er mere end en fod af kabel til hver afkortet ende. De klare adapterhætter gør det muligt at tilslutte det til en netværksstikkontakt, og de kan være til CAT-3, CAT-5 eller enhver variant.

2.

Strip ledningerne på begge arbejdsnetværkskabelens skårede ender og adskille ledningerne efter farve. Der skal være to typer for hver farve, en solid og en stribet. Disse vil fungere som de positive og negative ledninger til lyspærerne.

3. Slut enderne af det ene strippet kabel til hver af pærerne ved hjælp af den faste ledning til den positive terminal. Der skal være halvdelen så mange pærer, der er tilsluttet kablet, end ledninger i kablet, hvis der er otte tråde i kablet, skal der være fire lamper. Hvis den ønskede tester skal bruges på selve det medfølgende netkabel, kan den hvide stikkontaktadapter tilsluttes de afbragte ledninger. Den har skruer i ryggen, der kan rumme otte ledninger eller fire parrede forbindelser. Når først splejsningen er færdig, skal du omslutte alle forbindelser med en liberal mængde af elektrisk tape for at forhindre dem røre ved hinanden eller jordforbinde.

4.

Tilslut de solide farvede ledninger af den resterende aftagne længde af kablet til batteriets positive terminal og de stribede ledninger til det negative terminal.

5. Hvis du bruger female jacks, skal du forbinde ledningerne fra en anden hundekabel til de positive og negative klemmer på batteriet som beskrevet ovenfor.

6.

Når kablet med lys er tilsluttet et netstikket (eller har sin stikstik forsynet med et kabel), og batteriet er tilsluttet terminalen til det pågældende stikkontakt eller kabel, lysene vil belyse for hvert par ledninger i kablet. Hvis et eller flere lys ikke tændes, kan kablet være dårligt.

Tips og advarsler

  • Sørg for at alle forbindelser er sikre, brug hvis det ønskes.
  • Stik ikke testeren i en stikkontakt, før den er samlet.
  • Netværkskabletestere er stort set et batteri og flere lys, hvor netværkskablet selv giver den aktuelle vej. Hvis kablet er godt, lyser pærerne. At lave en af ​​disse hjemme kan tage den gennemsnitlige person omkring femten minutter.