Sådan laver du et kabelmodem trådløst

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Gør dit trådløse modem trådløst

1.

Kontroller dit modem for at sikre, at det fungerer korrekt. Se på lyspanelet for at sikre, at alle de nødvendige lys er tændt, og brug din computer til at kontrollere din evne til at få adgang til internettet.

2.

Placer den trådløse router på toppen af ​​eller ved siden af ​​kabelmodemet - hverken er ok, så længe de er tæt sammen.

3.

Tilslut routeren til modemet med et netværkskabel. Dette kabel skal tilsluttes modemets udgående port og ind i routerens hovedindgangsstik, fordi internetsignalet vil gå fra væggen til modemet og derefter til routeren (som sender signalet gennem huset ).

4. Stik netledningen i routerens bagside, og sæt derefter kablet i en stikkontakt eller stikkontakt. Giv routeren omkring 30 sekunder for at gennemgå sin lyscyklus.

5. Prøv at forbinde til dit internet med en bærbar computer eller anden enhed, der er udstyret til at oprette forbindelse til internettet trådløst. Hvis du ikke kan oprette forbindelse eller finde dit netværk, skal du muligvis nulstille dit modem og routeren, så de kan 'se' hinanden. For at gøre en nulstilling skal du slukke modemet og routeren og vente mindst 30 sekunder. Tænd modemet først og lad det fuldføre lyscyklus. Derefter tænder routeren og venter på, at den fuldfører sin cyklus. Efter dette skal dine trådløse enheder være i stand til at oprette forbindelse til internettet.

Tips og advarsler

  • Vælg en trådløs router, der passer bedst til dine behov; sørg for at den har tilstrækkelig rækkevidde til at nå alle de steder i dit hjem, hvor du vil have internetadgang. Hvis du bor i nærheden af ​​mange andre mennesker, skal du sørge for at kodeordet beskytte din router for at sikre sikkerheden i dit netværk.
  • Den fantastiske hastighed af kabelmodemer giver dig mulighed for at nyde alt internettet har at byde på, men hvad nu hvis modemstikket ikke er placeret, hvor du vil have din computer? Eller hvad hvis du har en bærbar computer, som du bruger på forskellige steder i dit hjem? Er du dømt til at sidde fast Internet surfing på ét sted? Svaret er heldigvis nej. Med trådløse modemmer og routere har du fleksibiliteten til at bruge din internetforbindelse, hvor du vil i dit hjem, og det bedste er at de er meget nemme at konfigurere.